Buzz

Το Flix κλείνει τα 6: Γιορτάζουμε κι όποιος αντέξει!

στα 10

Το FLIX κλείνει τα έξι του χρόνια κι έχει νέο video σήμα, απολαυστικές λίστες με το εξάρι μπροστά και μια πρόσκληση που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί.

Flix Team
Το Flix κλείνει τα 6: Γιορτάζουμε κι όποιος αντέξει!

Το Flix ανέβηκε στον αέρα την άνοιξη του 2011. Εξι χρόνια αργότερα, έχει γεμίσει τις διαδικτυακές σελίδες του με ταινίες, πρόσωπα, αναμνήσεις, συνεντεύξεις, προτάσεις, σχόλια και συνεχίζει.

Γι' αυτή, την έκτη χρονιά του, το Flix έχει ανανεωμένο κι επετειακό σήμα αρχής, που θα βλέπετε και θα ξαναβλέπετε σ' όλα του τα βίντεο, από γυρίσματα και συνεντεύξεις. Υπεύθυνος για το σχεδιασμό και το animation είναι ο Νίκος Πάστρας, που υπογράφει όλη την κινούμενη εικόνα του site, ενώ το sound design και τη μουσική εμπνεύστηκε ο Felizol. Δείτε το παρακάτω και σημειώστε πόσες κινηματογραφικές αναφορές χωρούν σε 12 δευτερόλεπτα!


Φυσικά, τα γενέθλια δεν είναι τίποτα χωρίς ένα πάρτι να τους αξίζει.

Το Flix.gr κλείνει έξι χρόνια και γιορτάζει με ένα πάρτι τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο six d.o.g.s. - Είστε όλοι καλεσμένοι! - Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

6 years Flix 607

Κι ως τότε, «ξεφυλλίστε» το Flix και τις πιο αγαπημένες του λίστες με τα καλύτερα 6άρια του σινεμά!

Το Flix.gr κλείνει έξι χρόνια και γιορτάζει με ένα πάρτι τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο six d.o.g.s. - Είστε όλοι καλεσμένοι! - Περισσότερες πληροφορίες εδώ.6 χρόνια Flix