Buzz

«2.500 tons of awesome»: το πραγματικό τέρας στο «Pacific Rim» είναι ο άνθρωπος

στα 10

Λίγες μόνο ημέρες πριν την έξοδο του στις αμερικάνικες αίθουσες, το «Pacific Rim» κυκλοφορεί το τελικό του τρέιλερ, το οποίο επικεντρώνεται στον άνθρωπο. Πριν αυτός γίνει το απόλυτο τέρας...

«2.500 tons of awesome»: το πραγματικό τέρας στο «Pacific Rim» είναι ο άνθρωπος

Δεν είναι τυχαίο πως το καινούριο και τελευταίο πριν την έξοδο του φιλμ, τρέιλερ του «Pacific Rim» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είναι το πρώτο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο άνθρωπος...

Προσπαθώντας να διαλύσει οποιαδήποτε υποψία πως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα - έστω και μεγαλειώδες - «Transformers» για έξυπνους θεατές, ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο σπεύδει να διασκεδάσει τις φήμες που θέλουν την πιο φιλόδοξη ταινία της καριέρας του να στηρίζεται μόνο στο μέγεθος και τα ειδικά εφέ. Και κάπως έτσι αφηγείται την ιστορία από την αρχή, καταγράφοντας το χρονικό των ανθρώπων που θα μεταμορφωθούν σε τέρατα προκειμένου να αντιμετωπίσουν την εξωγήινη απειλή.

2

Από όποια πλευρά, όμως, και να το δεις, το «Pacific Rim» παραμένει... τεράστιο, θορυβώδες, ένα tech μεγαθήριο που είναι αδύνατον να μην κρύβει μέσα του κάτι από την τεράστια ψυχή του Γκιιγιέρμο Ντελ Τόρο, πράγμα που άλλωστε επιβεβαιώσαμε όταν είδαμε τις πρώτες σκηνές του σε μια κλειστή προβολή μόνο για δημοσιογράφους (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Ετοιμο για την έξοδο του στις αμερικάνικες αίθουσες στις 12 Ιουλίου, το «Pacific Rim» φτάνει στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο από τη Village. Και μέχρι τότε παραμένει το μεγαλύτερο στοίχημα του φετινού καλοκαιριού.

Δείτε παρακάτω το καινούριο τρέιλερ του «Pacific Rim»:


Διαβάστε και δείτε εδώ περισσότερα για το «Pacific Rim»: