TV & STREAMING

Ιανουάριος στον OTE TV - Οι επιλογές του Flix

στα 10

O νέος χρόνος μπαίνει στον ΟΤΕ TV με όλες τις νέες σειρές που περιμένατε και τα νέα επεισόδια όσων αγαπήσατε. Μαζί με πρεμιέρες, αφιερώματα και όλα όσα κάνουν το «happy new year» να μοιάζει... αληθινό.

Flix Team
Ιανουάριος στον OTE TV - Οι επιλογές του Flix

Ενας θαυμαστός, νέος χρόνος ξεκινάει στον ΟΤΕ ΤV με μεγάλες πρεμιέρες τηλεοπτικών σειρών που συζητιούνται σε κάθε πλευρά του Ατλαντικού, με μεγάλα αφιερώματα σε δημιουργούς που άφησαν τη δική τους σφραγίδα στο παγκόσμιο σινεμά και πρεμιέρες που υπόσχονται κινηματογραφικές εμπειρίες για να έχεις να θυμάσαι όλο το 2016.

Sherlock 4 607

Sherlock Special: The Abominable Bride - 1η Ιανουαρίου 2016 στις 23.00 στο OTE CINEMA 4HD

Σε ταυτόχρονη μετάδοση με τη Μ. Βρετανία, το γεγονός της Πρωτοχρονιάς δεν είναι άλλο από την προβολή του του εορταστικού επεισοδίου του «Sherlock» με τίτλο «The Abominable Bride» που φέρνει τον Σέρλοκ Χολμς και τον αχώριστο σύντροφό του Γουάτσον στο βικτοριανό Λονδίνο για ένα από τα πιο δύσκολα μυστήρια που κλήθηκαν ποτέ να λύσουν. Ισχυρή δόση από Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και κάτι για να μπει ο νέος χρόνος με τον πιο εορταστικό τρόπο. Διαβάστε εδώ και δείτε περισσότερα για το εορταστικό επεισόδιο του «Sherlock».

Childhood's End

Childhood's End - Πρεμιέρα στις 2 Ιανουαρίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD

H μίνι σειρά 3 επεισοδίων κάνει όσο καλή δουλειά μπορεί πρακτικά να γίνει πάνω σε ένα έπος που απλώνει την αφήγησή του σε βάθος δεκαετιών και διαπραγματεύεται τρομερά σπουδαίες ιδέες φιλοσοφίας και ηθικής. Ξεκινώντας από την ειρηνική εισβολή ενός εξωγήινου που επιβάλει μια επί Γης ουτοπία, η σειρά αρχικά εξερευνά τις κοινωνικές συνέπειες ενός τέτοιου δεδομένου (από βίαιες αντιδράσεις μέχρι την ίδρυση της Νέας Αθήνας, όπου επιβιώνει ένας κόσμος όχι ευθυγραμμισμένος, όχι τέλειος, μα με τέχνη, με προβληματισμούς, με άγχη, με επιστημονική περιέργεια) και ακολουθεί, δίχως να εστιάζει σε κάποιον αληθινό πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, την συλλογιστική ως το φυσικό της αποκορύφωμα, σε ένα φανταστικό φινάλε ιδεών. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Childhood's End».

The Last Kingdom

Last Kingdom - Πρεμιέρα στις 9 Ιανουαρίου στις 23.00 στο OTE CINEMA 4HD

Mία σειρά με ηρωικές πράξεις και επικές μάχες, αλλά με ένα θεματικό βάθος που αγκαλιάζει την πολιτική, τη θρησκεία, τον πόλεμο, το θάρρος, την αγάπη, την πίστη και την καθολική αναζήτηση ταυτότητας. Συνδυάζοντας πραγματικά ιστορικά στοιχεία και γεγονότα με φανταστικούς χαρακτήρες, είναι η ιστορία για το πώς ένας λαός ένωσε τις δυνάμεις του υπό το βλέμμα ενός από τους πιο εμβληματικούς βασιλιάδες της ιστορίας, προκειμένου να διεκδικήσει τη γη για τους εαυτούς τους και να ανοικοδομήσει ένα μέρος που αποκαλούν σπίτι.

Heroes Reborn 607

Heroes Reborn - Πρεμιέρα στις 11 Ιανούαριου στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD

To reboot της διάσημης σειράς ξεκινάει και πάλι με μια νέα σοδειά από εμπνευσμένους υπερήρωες καθώς θα δοθεί η υπέρτατη μάχη μεταξύ εκείνων με εξαιρετικές ικανότητες και εκείνων με σκοτεινά κίνητρα που έχουν ως στόχο να τους κυνηγήσουν και να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους για τους δικούς τους δόλιους σκοπούς. Επικές περιπέτειες περιμένουν στο «Heroes Reborn» τους καινούργιους με δυνάμεις συμμάχους, καθώς θα διασταυρωθούν με μερικούς από τους αρχικούς χαρακτήρες, ξεκλειδώνοντας τη μυστηριώδη μοίρα του σύμπαντος αλλά και την ίδια τη θέση τους μέσα σε αυτό. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Heroes Reborn» εδώ.

War and Peace Mini 2016 607

War And Peace - Πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD

Απλωμένο σε 6 επεισόδια το αριστούργημα του Λέοντος Τολστόι ζωντανεύει ξανά σε μια μίνι σειρά φτιαγμένη με τη σφραγίδα του BBC για να συγκινήσει όσο και να μεταφέρει μια κλασική ιστορία από το χθες στο επίκαιρο σήμερα με ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών: τη Λίλι Τζέιμς (του «Cinderella») και τον Πολ Ντάνο («There Will Be Blood», «Love and Mercy) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και τους Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Τζίλιαν Αντερσον, Στίβεν Ρέι, Γκρέτα Σκάκι και άλλους βετεράνους να τους πλαισιώνουν.

Star Trek

Αφιέρωμα Star Trek - Κάθε Κυριακή στο ΟΤΕ CINEMA 1HD

Το μεγάλο αφιέρωμα στην κινηματογραφική ιστορία του «Star Trek» συνεχίζεται και τον Ιανούαριο. Μαζί με το πλήρωμα του Enterprise επιβιβαζόμαστε για ταξίδια σε άλλους πλανήτες με 6 ακόμη ταινίες της θρυλικής σειράς «Star Trek» που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην επιστημονική φαντασία όπως τη γνωρίζουμε. Το πλήρωμα που ηγείται ο Κάπτεν Κερκ, με την αμέριστη βοήθεια του Δόκτορ Σποκ ταξιδεύει σε μακρινούς γαλαξίες, συστήνοντας νέους κόσμους και μια από τις απολαυστικές μυθολογίες του sci-fi που γνώρισε ποτέ το σινεμά. Στις 3 Ιανουαρίου βλέπουμε το «Star Trek V: The Final Frontier» του 1989 και το «Star Trek VI: The Undiscovered Country» του 1991, στις 10 Ιανουαρίου βλέπουμε το «Star Trek: Generations» του 1994, στις 17 Ιανουαρίου βλέπουμε το «Star Trek: First Contact» του 1996, στις 24 Ιανουαρίου το «Star Trek: Insurrection» και στις 31 Ιανουαρίου το «Star Trek: Nemesis» του 2002.

Billy Wilder 607

Αφιέρωμα στον Μπίλι Γουάιλντερ - Κάθε Τρίτη στο OTE CINEMA 2

Κάθε Τρίτη στο ΟΤΕ CINEMA 2, δύο ταινίες από τις πιο διάσημες που σκηνοθέτησε ποτέ ο Μπίλι Γουάιλντερ επιβεβαιώνουν τη θέση του ανάμεσα στους μεγαλύτερους σκηνοθέτες που γνώρισε ποτέ το Χόλιγουντ. Το αριστουργηματικό «Sunset Boulevard» και η βραβευμένη με Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας «Γκαρσονίερα» την Τρίτη 5 Ιανουαρίου, η «Sabrina» με την Οντρεϊ Χέπμπορν και το πιο κλασικό πεθαίνεις «Μερικοί το Προτιμούν Καυτό» στις 12 Ιανούαριου, το «Avanti!» και το «Irma La Douce» στις 19 Ιανούαριου και το «Witness for the Prosecution» και το «The Fortune Cookie» την Τρίτη 26 Ιανουαρίου. Οκτώ ταινίες κάπου ανάμεσα στην κωμωδία, το νουάρ, το δράμα και τη μεγαλοφυία ενός ανθρώπου που αγάπησε το σινεμά περισσότερο και από τους ήρωές του.

The Affair 607

The Affair - Δεύτερος Κύκλος / Πρεμιέρα την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 23.00 στο OTE CINEMA 4HD

Βραβευμένο ήδη με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της Ρουθ Γουίλσον και με φανατικό κοινό σε όλον τον κόσμο, το «The Affair» αφηγείται την εξωσυζυγική σχέση του Νόα Σόλογουεϊ με την Αλισον Μπέιλι, μετά τη συνάντησή τους σε ένα θέρετρο στο Μοντόκ στο Λονγκ Αϊλαντ. Ο Νόα είναι ένας δάσκαλος στη Νέα Υόρκη που έχει εκδόσει ήδη ένα βιβλίο και παλεύει για να γράψει το δεύτερο. Είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος και μπαμπάς τεσσάρων παιδιών. Η Αλισον είναι μια σερβιτόρα που προσπαθεί να σώσει το γάμο της μετά τον τραγικό θάνατο του παιδιού της. Η συνάντησή τους θα είναι καθοριστική. Στον πρώτο κύκλο την είδαμε να ξετυλίγεται από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες μέσα από τις αφηγήσεις των δύο εραστών και τώρα στο δεύτερο κύκλο οι αφηγητές γίνονται τέσσερις (προστίθεται η οπτική γωνία των δύο απατημένων συζύγων) και τα μυστικά ξεδιπλώνονται πάνω από ίσως την πιο συναρπαστική σειρά που είδαμε πρόσφατα πάνω στη σημασία του να είσαι... πιστός. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Affair».

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Affair».

fall_fargo

Fargo - Δεύτερος Κύκλος - Κάθε Τρίτη στις 22:00 στο OTECINEMA 4HD

Μετά από την εξαιρετική του πρώτη σεζόν που του χάρισε 2 Χρυσές Σφαίρες και 3 Emmy, το «Fargo» επιστρέφει στον OTE TV με εντελώς νέα υπόθεση και νέο καστ - και μας επιστρέφει στο 1979 και στο Λαβέρν της Μινεσσότα, ξετυλίγοντας το μυστήριο γύρω από το περιστατικό των «Sioux Falls», στο οποίο αναφερόταν συχνά ο πρώην αστυνομικός και νυν εστιάτορας πατέρας της Μόλι (Κιθ Κάρανταϊν) στον πρώτο κύκλο. Νεαρός αστυνομικός τότε ο Λου Σόλβερσον (τον ερμηνεύει ο Πάτρικ Γουίλσον), βετεράνος του Βιετνάμ, φιλήσυχος, ταπεινός και αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας, καλείται να ερευνήσει ένα έγκλημα που συμβαίνει στην περιοχή του αλλά συνδέεται με το ευρύτερο δίκτυο μαφίας του Φάργκο. Το πρόσωπο της νέας τάξης της μαφίας είναι ο «Τζο Μπούλο» (Μπραντ Γκάρετ), τον οποίο χρησιμοποιούν ως βιτρίνα τα μεγάλα αφεντικά. Το δεξί του χέρι, ο Μάικ Μίλιγκαν (Μποκίμ Γουντμπαϊν), ένας χαμογελαστός διαφθαρμένος ντετέκτιβ. Αντίπαλοί τους, η παλαιότερη μαφιόζικη οικογένεια του Φάργκο - οι Γκέρχαρντς, τους οποίους τώρα διευθύνει η μητέρα της οικογένειας, Φλόιντ Γκέρχαρντ (Τζιν Σμαρτ), κάτι που δυσαρεστεί τον μεγάλο της γιο Ντοντ Γκέρχαρντ (Τζέφρι Ντόνοβαν), ο οποίος, φιλόδοξος και ανυπόμονος, θέλει να πάρει την εξουσία στα χέρια του. Ο μεσαίος γιος, Μπέρ Γκέργχαρντ (Ανγκους Σάμψον), είναι ο πιο τίμιος της οικογενείας, ενώ ο πιτσιρικάς Ράι Γκέρχαρντ (Κίραν Κάλκιν) γαυγίζει πολύ αλλά δεν δαγκώνει. Η Κίρστεν Ντανστ ερμηνεύει την little miss sunshine κομμώτρια της μικρής πόλης, σύζυγο του χασάπη (στο ρόλο ο Τζέσι Πλίμονς του «Friday Night Lights»), που κάνει μεγάλα όνειρα, αλλά ζει μία μικρή περιορισμένη ζωή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το δεύτερο κύκλο του «Fargo»

Mr. Robot 607

Mr. Robot - Πρώτος Κύκλος - Κάθε Τρίτη στις 23:00 στο OTECINEMA 4HD

Ο Eλιοτ Άλντερσον είναι ένας ιδιοφυής χάκερ με ψυχιατρικό ιστορικό και εθισμό στη μορφίνη, ο οποίος όσο καλά κατέχει τη γλώσσα του προγραμματισμού τόσο υπολείπεται σε κοινωνικές δεξιότητες. Χρησιμοποιώντας τις εξαιρετικές ικανότητές του, το πρωί εργάζεται σε μια νεοϋορκέζικη εταιρεία προστασίας του κυβερνοχώρου, ενώ το βράδυ αναλαμβάνει ρόλο αυτόκλητου διαδικτυακού τιμωρού. Η ζωή του, όμως, αλλάζει όταν τον προσεγγίζει μια αναρχική ομάδα χάκερ, με αρχηγό τον μυστηριώδη Mr. Robot, η οποία σκοπό έχει την ολοκληρωτική καταστροφή του συστήματος εκ των έσω... H σειρά που έγινε το απόλυτο hype στη Αμερική, ένα μείγμα νεονουάρ και high tech κατασκοπικού θρίλερ που έκανε την προβολή κάθε επεισοδίου της θέμα... συζήτησης. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mr. Robot».

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές στο επίσημο site του OTE TV.

Tags: OTE TV