TV & STREAMING

Ετοιμάστε τα ραβδιά σας. Επιστρέφουμε στο Χόγκουαρτς το 2026 με την σειρά «Χάρι Πότερ»

στα 10

Η Warner έδωσε το πράσινο φως για μια σειρά «Χάρι Πότερ» με ολοκαίνουργιο καστ και με την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στην παραγωγή, η οποία θα φτάσει στις οθόνες μας το 2026.

Ετοιμάστε τα ραβδιά σας. Επιστρέφουμε στο Χόγκουαρτς το 2026 με την σειρά «Χάρι Πότερ»

Ηδη από πέρσι γνωρίζαμε πως η Warner είχε δώσει το πράσινο φως σε μια σειρά remake και των εφτά βιβλίων της σειράς «Χάρι Πότερ» της Τζ, Κ. Ρόουλινγκ, με κάθε σεζόν να καλύπτει ένα βιβλίο την φορά, μάλιστα με την ίδια την Ρόουλινγκ να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή και με ένα ολοκαίνουργιο καστ.

Πρόσφατα μάθαμε πως, σύμφωνα με το Deadline, ο CEO της Warner Ντέιβιντ Ζάσλαφ ανακοίνωσε πως η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Max κάποια στιγμή μέσα στο 2026. Φυσικά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς, αλλά η Warner την περιέγραψε ως μια «σειρά που θα διαρκέσει για περίπου μια δεκαετία».

Διαβάστε ακόμα: Ο Γκάρι Ολντμαν βρίσκει την ερμηνεία του στις ταινίες του «Χάρι Πότερ» αρκετά μέτρια

Ομως μην περιμένετε να δείτε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ να επιστρέφει με κάποιον τρόπο στο franchise που τον έκανε διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο λέγοντας παλιότερα πως «καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν κάτι πολύ καινούργιο και είμαι σίγουρος ότι όποιος θα παίξει τον ρόλο θα θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα σε αυτό και πιθανότατα δεν θα θέλει να πετύχει τον γερό Χάρι κάπου μέσα σε αυτό. Οπότε σίγουρα δεν το επιδιώκω με κανέναν τρόπο να εμφανιστώ στη σειρά. Αλλά τους εύχομαι, προφανώς, καλή επιτυχία και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που πέρασε αυτή η σκυτάλη».

Επιστροφή στις ρίζες λοιπόν για το franchise, το οποίο τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως είχε αρχίσει να κουράζει, τουλάχιστον κινηματογραφικά, το κοινό μιας και οι δυο πρώτες ταινίες (από τις πέντε που αναμένονται) της σειράς «Φανταστικά Ζώα» δεν είχαν το επιθυμητό εισπρακτικό αποτέλεσμα, κάνοντας ίσως τη μετάβασή του στη μικρή οθόνη να μοιάζει σαν το επόμενο λογικό βήμα. Και με τον όλο σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ρόουλινγκ για τα διεμφυλικά άτομα, και την άρνηση των βιβλίων της από αρκετούς φανς, ακόμα και μερικούς σκληροπυρηνικούς, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πώς θα δεχτεί η κοινότητα τη σειρά.