Buzz

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην τηλεοπτική σειρά του «Χάρι Πότερ»

στα 10

Οπως δήλωσε ο ίδιος δεν θέλει να ρίξει στην σκιά του πάνω στον νέο ηθοποιό που θα παίξει τον ρόλο και χαίρεται που παραδίδει την σκυτάλη σε αυτόν.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην τηλεοπτική σειρά του «Χάρι Πότερ»

Λίγους μήνες πριν η Warner ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα τηλεοπτικό reboot και των εφτά βιβλίων «Χάρι Πότερ», με κάθε σεζόν να καλύπτει ένα βιβλίο την φορά, με την Ρόουλινγκ να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή και με ένα ολοκαίνουργιο καστ.

Από εκείνη την στιγμή φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν στο internet για το πως τα παλιά μέλη του καστ θα κάνουν ένα μικρό πέρασμα στην σειρά σε διαφορετικούς ρόλους, ανάμεσά τους και ο ίδιος ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ. Αλλά ο Ράντκλιφ αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτές τις φήμες.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο ComicBook.com, ο Ράντκλιφ είπε πως καταλαβαίνει ότι η νέα μεταφορά θα είναι μια τελείως διαφορετική ερμηνεία των βιβλίων και πιστεύει ότι η παρουσία του θα αποσπάσει την προσοχή από τον νέο ηθοποιό που θα υποδύεται τον χαρακτήρα του τίτλου.

Διαβάστε ακόμα: H Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δεν ενδιαφέρεται που αμαυρώνει την κληρονομιά της με τις τρανσφοβικές δηλώσεις της

harry potter prisoner of azkaban 607

«Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν κάτι πολύ καινούργιο και είμαι σίγουρος ότι όποιος θα παίξει τον ρόλο θα θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα σε αυτό και πιθανότατα δεν θα θέλει να πετύχει τον γερό Χάρι κάπου μέσα σε αυτό. Οπότε σίγουρα δεν το επιδιώκω με κανέναν τρόπο να εμφανιστώ στη σειρά. Αλλά τους εύχομαι, προφανώς, καλή επιτυχία και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που πέρασε αυτή η σκυτάλη», δήλωσε ο Ράντκλιφ.

Αυτό δεν πάει να πει ότι ο Ράντκλιφ δεν έχει πολλά και διάφορα άλλα πράγματα να ασχοληθεί. Ηδη πρωταγωνιστεί στην σειρά «Miracle Workers», η οποία σύντομα θα παίξει την τέταρτη και τελευταία σεζόν της, ενώ σύντομα θα πρωταγωνιστήσει και στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Merrily We Roll Along» του Στίβεν Σόντχαϊμ μαζί με τους Τζόναθαν Γκροφ και Λίντσεϊ Μέντεζ.