TV & STREAMING

O Εντ Σίραν, το spin-off και όσα αποκάλυψαν οι δημιουργοί του «Game of Thrones» λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

στα 10

Με αφορμή τον επικείμενο έβδομο κύκλο, στο Φεστιβάλ SXSW βρέθηκαν οι δημιουργοί και δύο από τις σταρ της σειράς για να νοσταλγήσουν, να γελάσουν, να αποκαλύψουν.

Flix Team
O Εντ Σίραν, το spin-off και όσα αποκάλυψαν οι δημιουργοί του «Game of Thrones» λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Στο πάνελ του «Game of Thrones» που στήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ SXSW του Τέξας - ναι εκεί που εμφανίστηκε και... μίλησε (!) ο Τέρενς Μάλικ - συμμετείχαν οι δημιουργοί του Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις και δύο από τις σταρ της σειράς, η Μέισι Γουίλιαμς και η Σόφι Τέρνερ.

Διαβάστε και δείτε: «Game of Thrones»: Τι μας λένε η πρώτη αφίσα και το πρώτο teaser του 7ου κύκλου;

Game of Thrones SXSW

Tα μεγάλα νέα που κυκλοφόρησαν ως «αποκαλύψεις» από το πάνελ στο Φεστιβάλ του SXSW στο Τέξας ήταν δύο:

Πρώτον, στον έβδομο κύκλο θα παίξει ένα ρόλο ο Εντ Σίραν, ο τραγουδοποιός που κανείς δεν είναι σίγουρος γιατί είναι τόσο διάσημος, αλλά οι δημιουργοί του «Game of Thrones» τον ήθελαν εδώ και χρόνια για να κάνουν έκπληξη στη Μέισι Γουίλιαμς που είναι μεγάλη θαυμάστριά του.

Δεύτερον, επιβεβαιώνεται πως ο όγδοος και τελικός κύκλος της σειράς θα έχει έξι μόνο επεισόδια. Οι Μπένιοφ και Γουάις αποκάλυψαν πως υπάρχουν ήδη γραμμένες 140 σελίδες σεναρίου και πως οι ομάδες των συγγραφέων προσπαθούν να χωρέσουν όλη τη δράση μέσα στον περιορισμένο χρόνο των έξι επεισοδίων.

Game of Thrones SXSW

Να όμως και τι άλλο μάθαμε για τη σειρά, τα παρασκήνια, τα καλύτερα και χειρότερα όλων των προηγούμενων κύκλων:

Η αγαπημένη ηρωίδα του Ντέιβιντ Μπένιοφ είναι η Σάνσα Σταρκ: «Για μένα, για να είμαι ειλικρινής, ακόμη και στα βιβλία, όλοι μισούσαν τη Σάνσα ενώ εγώ την αγαπούσα γιατί έμοιαζε σαν αληθινός άνθρωπος. Είναι είναι πολύ ενοχλητική μερικές φορές και είναι κάπως κολημμένη στην εφηβεία της, αλλά κάνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ταξίδια μέσα στη σειρά. Ηταν πάντοτε ένας από τους πιο αγαπημένους μου χαρακτήρες...

Η πιο ακριβή σκηνή θανάτου ήταν αυτή του Μέριν Τραντ. Κι αυτό γιατί η Μέισι Γουίλιαμς (Αρια Σταρκ) που τον κάρφωσε στα μάτια «δεν μπορούσε να τα βγάλει», δήλωσε γελώντας ο Ντέιβιντ Μπένιοφ.

O πιο δύσκολος «αποχωρισμός» ήταν αυτός του Καλ Ντρόγκο. Οπως ομολογεί ο Ντ. Μπ. Γουάις: «Δεν νομίζω ότι επανήλθαμε ποτέ μετά που έφυγε από τη σειρά». Επίσης αποκαλύπτει πως τον έφεραν πίσω στο τέλος του δεύτερου κύκλου και γενικά τον αναφέρουν και στους επόμενους κύκλους απλά και μόνο επειδή τους λείπει.

Αν μπορούσαν να αναστήσουν κάποιον ήρωα, θα το έκαναν για την «μια από τις πιο υπέροχες ηθοποιούς και αστεία» Μισέλ Φέρλεϊ (Κέιτλιν Σταρκ) και για τον «μου λείπει ο Τζακ, ήταν ο αντί-Τζόφρεϊ στη ζωή» Τζακ Γκλίσον.

H περίπτωση ενός spin-off μετά το οριστικό τέλος της σειράς δεν αποκλείεται. Ωστόσο οι δύο δημιουργοί του «Game of Thrones» θα προτιμούσαν να μην το κάνουν οι ίδιοι, σε ρητή δηλωσή τους που έφτασε σίγουρα μέχρι τα αυτιά των υπεύθυνων στο ΗΒΟ.

Game of Thrones SXSW

Περισσότερο «Game of Thrones»:

got 07 607