TV & STREAMING

Δεκέμβριος στην COSMOTE TV - Οι Επιλογές του Flix

στα 10

Ο Δεκέμβριος στην COSMOTE TV είναι το πιο συναρπαστικό χριστουγεννιάτικο δώρο που σας έκαναν ποτέ.

Flix Team
Δεκέμβριος στην COSMOTE TV - Οι Επιλογές του Flix

H καθιερωμένη ζωντανή μετάδοση των Ευρωπαϊκών Βραβείων, μια υπέροχη πρεμιέρα για κάθε ημέρα όλου του Δεκέμβρη, νέες συναρπαστικές σειρές και τα καλύτερα ντοκιμαντέρ κάνουν την ατμόσφαιρα στην COSMOTE TV πιο εορταστική από ποτέ.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές στο επίσημο site της COSMOTE TV.

Efa

30η Απονομή των Βραβείων της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η COSMOTE TV μεταδίδει ζωντανά τα Ευρωπαϊκά Βραβεία, φέτος κατευθείαν από το Βερολίνο όπου θα λάβει χώρα η 30η επετειακή απονομή, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 20.00 στο COSMOTE CINEMA 2HD. Ολη η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού σινεμά, μεγάλοι δημιουργοί και μια βραδιά με πολλά απρόοπτα και λάμψη που απλώνεται πάνω από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Οι μεγάλοι ανταγωνιστές φέτος είναι το «Τετράγωνο» του Ρούμπεν Εστλουντ και το «Η Ψυχή και το Σώμα» της Ιλντικο Ενιέντι (ο Χρυσός Φοίνικας του Φεστιβάλ Καννών και η Χρυσή Αρκτος του Φεστιβάλ Βερολίνου, αντίστοιχα) που πρωταγωνιστούν με τέσσερις υποψηφιότητες το καθένα. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις υποψηφιότητες των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων και στοιχηματίστε στους νικητές και τα αουτσάιντερ.

E.T. 607

Αφιέρωμα: Xmas Special

Ανάμεσα σε ένα εορταστικό πρόγραμμα που ξεκινάει από τις αρχές του μήνα, κορυφώνεται τις μέρες του Χριστουγέννων και δίνει εορταστικά τη σκυτάλη στο νέο χρόνο, ξεχωρίζουμε τα εξής: Παραμονή Χριστουγέννων γιορτάστε μαζί με την Κάιλι Μινόγκ στο εορταστικό «A Kylie Christmas» στις 21:00 στο COSMOTE CINEMA 2HD και τον Μάικλ Τζάκσον στο «Michael Jackson: Searching for Neverland» στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Ανήμερα Χριστούγεννα δείτε μία από τις ωραιότερες ταινίες όλων των εποχών, το «E.T.: O Εξωγήινος» του Στίβεν Σπίλμπεργκ στις 22:00 στο COSMOTE CINEMA 2HD και ελευθερώστε την πιο funky σας πλευρά με την πρεμιέρα του «George Michael: Freedom» στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Στις 26 Δεκεμβρίου δείτε στις 21:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD το «Deadpool» του Τιμ Μίλερ και μην ξεχάσετε ανήμερα Χριστούγεννα στο COSMOTE CINEMA 4HD να δείτε την τέταρτη σεζόν του The Late Late Show με τον απολαυστικό Τζέιμς Κόρντεν.

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη 1917 - Η Φωτιά που Γέννησε μια Πόλη του Γρηγόρη Βαρδαρινού - 3 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο COSMOTE HISTORY

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη μεγάλη φωτιά το 1917 στη Θεσσαλονίκη, το ντοκιμαντέρ του Γρηγόρη Βαρδαρινού ρίχνει μια φρέσκια ματιά πάνω στα δραματικά εκείνα γεγονότα που άλλαξαν την φυσιογνωμία της πόλης και μετέτρεψαν τη μεσαιωνική Οθωμανική Θεσσαλονίκη του 1912 σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη του 20ου αιώνα. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και φιλμ της εποχής, το οποίο έρχεται στη δημοσιότητα για πρώτη φορά σε εξαιρετική ποιότητα (High Definition). Μια συμπαραγωγή της COSMOTE TV.

Baby Driver 607

Baby Driver του Εντγκαρ Ράιτ - Διαθέσιμο από τις 4 Δεκεμβρίου στο COSMOTE CINEMA ON DEMAND

Eνας χαρισματικός, νεαρός οδηγός ληστειών αφήνεται στους ρυθμούς του δικού του soundtrack και γίνεται ο καλύτερος στην πιάτσα. Oταν συναντά το κορίτσι των ονείρων του, ο Baby βλέπει την ευκαιρία να αποσυρθεί και αποτινάξει από πάνω του την εγκληματική ζωή, κλείνοντας μια για πάντα παλιούς λογαριασμούς. Αλλά μετά από μια συμφωνία για να δουλέψει δίπλα σε ένα σκληρό αφεντικό, θα τα ριψοκινδυνέψει όλα, αφού μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας θα απειλήσει την ζωή, την αγάπη και την ελευθερία του. To κινηματογραφικό mixtape του Εντγκαρ Ράιτ που θες να ακούς ξανά και ξανά... Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Baby Driver».

Una 607 1

Una του Μπένεντικτ Αντριους - 13 Δεκεμβρίου στο COSMOTE CINEMA 2HD

O Ρέι ήταν 35 χρονών όταν είχε βιάσει την Ούνα, το 12χρονο κορίτσι της γειτονικής του οικογένειας. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, βγαίνοντας από τη φυλακή ο μεσήλικας άντρας θα έρθει αντιμέτωπος με το σχεδόν τριαντάχρονο θύμα του, όταν η νεαρή γυναίκα έρχεται να τον συναντήσει στη δουλειά του. Εμείς μπαίνουμε εκείνη τη στιγμή στις ζωές τους. Στο δίωρο που ακολουθεί αυτή την πρώτη μετατραυματική συνάντηση... Αυτή είναι η υπόθεση του «Una» του Μπένεντικτ Αντριους (θεατρικού σκηνοθέτη στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο), με πρωταγωνιστές τους Ρούνι Μάρα και Μπεν Μέντελσον. Στα credits της ταινίας, μία σημαντική ελληνική συμμετοχή: διευθυντής φωτογραφίας ο Θύμιος Μπακατάκης («Ο Αστακός», «Κυνόδοντας», «Attenberg», «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού»), ο οποίος συνεχίζει τη διεθνή του καριέρα, μετά το «Porfirio» του Αλεχάντρο Λάντες το 2011, το «Keep the Lights Οn» του Αϊρα Σακς και το «Blind» του Εσκιλ Βογκτ.

tale of love and darkness 607

A Tale of Love and Darkness της Νάταλι Πόρτμαν - 21 Δεκεμβρίου στο COSMOTE CINEMA 1HD

Διασκευή (που επιμελήθηκε η ίδια η Νάταλι Πόρτμαν) του αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος του Αμος Οζ, «Ιστορία Αγάπης και Σκότους», με ήρωα έναν συγγραφέα, δημοσιογράφο και υποστηρική της λύσης για δυο κράτη στη διαμάχη Ισραήλ και Παλαιστίνης. Στην ταινία, που γυρίστηκε εξολοκλήρου στην Ιερουσαλήμ, η Νάταλι Πόρτμαν υποδύεται τη μητέρα του ήρωα και δίπλα της πρωταγωνιστούν οι Γκιλάντ Καχάνα, Σίρα Χάας και Μάκραμ Κούρι.

Deadpool

Deadpool του Τιμ Μίλερ - 26 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ο Ουέιντ Ουίλσον είναι ένας πρώην πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρος, ο οποίος όταν μαθαίνει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την κοπέλα του, τη Βανέσα. Μη έχοντας άλλες επιλογές, αποφασίζει να δοκιμάσει ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα για να θεραπευθεί, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενε και το πείραμα τον αφήνει παραμορφωμένο, φυλακισμένο, αλλά και με την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα. Παρόλο που καταφέρνει να αποδράσει από το εργαστήριο-φυλακή όπου έγινε το πείραμα, ο Ουέιντ δεν τολμά να προσεγγίσει και πάλι τη Βανέσα και απομένει χωρίς ίχνος της παλιάς του ζωής. Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, υιοθετεί το alter ego Deadpool και αποφασίζει να κυνηγήσει τον άνδρα που κατέστρεψε τη ζωή του. O πιο αστείος, αθυρόστομος και σέξι υπερήρωας - με τη μορφή του Ράιαν Ρέινολντς - στην ταινία που του αξίζει! Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Deadpool».

Ο Μεγάλος Περίπατος της Αλκης 607

Ο Μεγάλος Περίπατος της Αλκης της Μαργαρίτας Μαντά - 31 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο COSMOTE HISTORY

Ο «Μεγάλος Περίπατος της Αλκης» είναι ένα ντοκιμαντέρ για την πολυτάραχη ζωή (με πολλές «αφετηρίες», όπως λέει η ίδια), μιας από τις σπουδαιότερες και πιο τρυφερά οικείες εκπροσώπους της ελληνικής λογοτεχνίας (ακούγοντας και μόνο τους τίλους «Το Καπλάνι της Βιτρίνας», «Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου», «Κοντά στις Ράγες», ο καθένας ξαναζεί δικές του αναφορές), και ταυτόχρονα για την ελληνική νεώτερη ιστορία, μια και η ζωή της συνδέθηκε μ' αυτήν, με τον πιο δραστήριο τρόπο. Ξεκινώντας από τη γιορτή για τα πρόσφατα γενέθλιά της, όπου η Αλκη Ζέη, χαρούμενη, κηρύσσει «ηλικιοστάσιο», η ταινία της Μαργαρίτας Μαντά («Για Πάντα») ταξιδεύει πίσω, με την ίδια στο τιμόνι σε ένα ντοκιμαντέρ για τις αναμνήσεις πολιτισμού που μας αξίζουν. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για τον «Μεγάλο Περίπατο της Αλκης».

Good Fight

The Good Fight: 1ος Κύκλος - Πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 4HD

Η σειρά spin-off του σημαδιακού προηγούμενο σόου των Ρόμπερτ & Μισέλ Κινγκ «The Good Wife» δεν είναι ένα απλό follow-up, όσο ένα σίκουελ γεμάτο ορμή και νέες ιδέες. Οι οπερατικές διαθέσεις του «The Good Wife» διατηρούνται, με την προσθήκη χαλαρών φολκ ροκ πινελιών που υπογραμμίζουν μια πιο προσγειωμένη στη Γη διάθεση και κατεύθυνση των νέων ηρωίδων της σειράς. Η πυκνή, καθηλωτική αφήγηση της πρωτότυπης σειράς διατηρείται, και στο νέο της αυτό κεφάλαιο, τρεις γυναίκες στέκονται στα πόδια τους στην Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ. Πολιτικό, στιλάτο, προκλητικό, πάντα στο πνεύμα της εποχής που διαδραματίζεται, ένα δείγμα υπέροχης, μοντέρνας τηλεόρασης.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές στο επίσημο site της COSMOTE TV.