Buzz

Ο Κριστόφ Βαλτς πάει στον γιατρό, σε ένα απόσπασμα από το «Θεώρημα Μηδέν»

στα 10

Λίγες μέρες πριν την έξοδο της ταινία του Τέρι Γκίλιαμ στις αίθουσες, δείτε μερικές ακόμη εικόνες από τον αλλόκοτο, φουτουριστικό κόσμο της.

Ο Κριστόφ Βαλτς πάει στον γιατρό, σε ένα απόσπασμα από το «Θεώρημα Μηδέν»

«Ποιο είναι το πρόβλημα;» ρωτά η ιατρική επιτροπή τον ήρωα της ταινίας Κόεν Λέθ, έναν επιστήμονα, ιδιοφυΐα στους υπολογιστές που έχει αναλάβει να λύσει το το «Θεώρημα Μηδέν», μια μαθηματική εξίσωση που θα καθορίσει εάν η ζωή έχει πραγματικό νόημα, κι ο οποίος αιτείται από την Διεύθυνση να συνεχίσει να δουλεύει στο σπίτι.

«Πεθαίνουμε» απαντά ο Λεθ και στην ερώτηση, ποιοι πεθαίνουν, ο Λεθ ανταπαντά «εμείς, οι άνθρωποι». Ναι, το όραμα του Γκίλιαμ για το μέλλον μπορεί να μην είναι ακριβώς ηλιόλουστο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ταινία του δεν είναι γεμάτη από λάμψεις (συχνά μαύρου) χιούμορ και διαποτισμένη από την δική του ιδιότροπη μα τόσο γοητευτική ματιά του στο σινεμά και το μέλλον.

Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες στις 24 Απριλίου από τη Neo Films και μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση στο κλιπ πού ακολουθεί. Αν μάλιστα οι εικόνες από το νοσοκομείο του μέλλοντος σας φανούν ενδιαφέροντες, μπορείτε να βυθιστείτε πιο βαθιά στο design της ταινίας, διαβάζοντας μια αποκλειστική συνέντευξη του Ντέιβιντ Γουόρεν υπεύθυνου για την εικόνα και τα σκηνικά του φιλμ.


Διαβάστε ακόμη:

Tags: zero theorem