Buzz

«You want to get out of here?» Tρέιλερ για το «Shame»

στα 10

Βαριές ανάσες, υπαινικτικά βλέμματα, μελαγχολική μουσική. Το τρέιλερ του «Shame» του Στιβ ΜακΚουίν, κάνει την ταινία να δείχνει συναρπαστική. Δηλαδή, ακριβώς όπως είναι.

Flix Team
«You want to get out of here?» Tρέιλερ για το «Shame»

Mια βαθιά βουτιά στα βρώμικα νερά του σεξουαλικού εθισμού, ένα πορτρέτο τσακισμένων ανθρώπων, που δεν διαφέρουν πολύ από εμάς, σε μια χαμηλότονη αλλά εκκωφαντικά «κινηματογραφική» ταινία από τον δημιουργό του «Ηunger» που είναι σίγουρο πως θα ακουστεί όχι μόνο για το full frontal του πρωταγωνιστή της, Μάικλ Φασμπέντερ.

Αυτά γράφαμε για την ταινία μετά την πρώτη προβολή του «Shame» στη Βενετία. Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε για την επικείμενη έξοδο της ταινίας στη Μεγάλη Βρετανία, την κάνει να δείχνει το ίδιο αν όχι περισσότερο ελκυστική με την παραπάνω περιγραφή.

Το «Shame», η ιστορία ενός άντρα εθισμένου στο σεξ που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ηθική και προσωπική κρίση, τοποθετεί στο κέντρο του έναν ήρωα που δεν μοιάζει ακριβώς θετικός ήρωας και κινηματογραφεί την Νέα Υόρκη με τρόπο αληθινά μαγνητικό.

Γεμάτο από σκηνές φτιαγμένες να γίνουν κλασσικές το «Shame» είναι μια από εκείνες τις ταινίες που το φιλμ παραδίδει περισσότερα απ όσα το τρέιλερ υπόσχεται.

Προς το παρόν όμως, θα πρέπει να αρκεστείτε σ αυτό...