Industry

«You are now about to witness the strength of street knowledge». Ταινία για τους N.W.A. από Τζον Σίνγκλτον και Ice Cube!

στα 10

Περιμένοντας την άλλη εβδομάδα το «Abduction» του Τζον Σίνγκλτον, μαθαίνουμε ότι ο σκηνοθέτης έχει στα σκαριά μια ταινία για τους N.W.A.

«You are now about to witness the strength of street knowledge». Ταινία για τους N.W.A. από Τζον Σίνγκλτον και Ice Cube!

Αυτό κατ’ αρχήν θα σημαίνει τη δεύτερη συνεργασία του Σίνγκλτον με τον Ice Cube, μετά το «Boyz N the Hood». Ο ίδιος ο Σίνγκλτον, σε συνέντευξη που έδωσε για την προώθηση του «Abduction», εξήγησε: «Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα ακόμα, γιατί είναι πολύ νωρίς, αλλά ο Cube κι εγώ συζητάμε να κάνουμε την ιστορία των N.W.A. Το σενάριο είναι πολύ, πολύ καλό κι έτσι τώρα εξετάζουμε το πώς μπορεί να γίνει η παραγωγή. Η New Line θέλει πολύ να το αναλάβει.»

Η ιδέα μιας ταινίας για τους N.W.A. ακούστηκε για πρώτη φορά το 2009, όταν ο Ice Cube ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε ένα φιλμ για τις δικές του εμπειρίες από τη συμμετοχή του στο εμβληματικό συγκρότημα της gangsta rap, που σχηματίστηκε το 1986 κι αρχικά αποτελούνταν από τους Arabian Prince, DJ Yella, Dr. Dre, Eazy-E, Ice Cube και MC Ren, ενώ αργότερα προστέθηκε κι ο Snoop Dogg. Το μόνο που είναι σίγουρο και για τους δύο συν-δημιουργούς της ταινίας, τον Σίνγκλτον και τον Ice Cube, είναι ο τίτλος της: «Straight Outta Compton», σαν το πρώτο άλμπουμ των N.W.A.