Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2014: Η Chopard στο κόκκινο χαλί!

στα 10

Ελαμψαν και πάλι με τις εκτυφλωτικές παρουσίες τους στο κόκκινο χαλί της 71η Απονομής των Χρυσών Σφαιρών οι σταρ της βιομηχανίας. Περισσότερο, όμως, αυτές που επέλεξαν να συνοδεύσουν το βραδυνό τους ένδυμα με κοσμήματα του οίκου Chopard.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2014: Η Chopard στο κόκκινο χαλί!

Από την μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, Κέιτ Μπλάνσετ που αποθεώθηκε κατά τη διάρκεια του υπέροχου, γενναιώδορου και απέριττα χιουμοριστικού ευχαριστήριου λόγου της, παραλαμβάνοντας τη Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου σε Δράμα για τη «Θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι Αλεν, μέχρι την Κέιτ Μπέικινσεϊλ και την Ούμα Θέρμαν που υπήρξαν δύο από τις πιο λαμπερές παρουσιάστριες της τελετής, η Chopard περπάτησε στο κόκκινο χαλί των 71ων Χρυσών Σφαιρών, δίνοντας τη λάμψη που αξίζει στα πρώτα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία της χρονιάς.

Η Κέιτ Μπλάνσετ, ηταν εντυπωσιακή με ενα πρωτοφορεμένο ζευγάρι σκουλαρίκια απο την συλλογή Green Carpet Collection της Chopard, με λευκά διαμάντια marquise-cut (11 καράτια) σε σχημα δάφνινου στεφανιού και δεμένο σε Fairmined λευκό χρυσό 18 καρατίων. Επέλεξε επίσης να φορέσει ενα μπρασελέ ριβιέρα με λευκά διαμάντια ριβιέρα (35 καράτια) σε πλατίνα, και ενα δακτυλίδι με λευκά διαμάντια με τρεις σειρές απο διαμάντια κοπής μπριγιάν (6 καράτια) σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.

2

H συλλογή Green Capret Collection αποτελείται από κομμάτια που δημιουργήθηκαν από πιστοποιημένο Fairmined χρυσό σε κοινοτικά βιοτεχνικά ορυχεία στην Νότιο Αμερική, που υποστηρίζονται από την Alliance for Responsible Mining (ARM) - μια φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα την Κολομβία που αναπτύσσει τα Fairmined κριτήρια - και στα οποία χρησιμοποιούνται διαμάντια από ορυχεία πιστοποιημένα σύμφωνα με τα υψηλά κριτήρια του Responsible Jewellery Council (RJC), προερχόμενα από IGC Group.

Η εμπνεύστρια της Green Carpet Collection, Λίβια Φερθ δήλωσε για την Κέιτ Μπλάνσετ: «Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι ταυτόχρονα ένα fashion icon και μια γυναίκα με ενστικτώδες αισθητήριο στα θέματα που ενδιαφέρουν τον πλανήτη. Με το να επιλέξει να φορέσει κοσμήματα της Chopard στις Χρυσές Σφαίρες, υποστηρίζει τη σημαντική και δυναμική στροφή προς μια βιώσιμη πολυτέλεια.»

2

Η παρουσιάστρια Κέιτ Μπέικινσεϊλ επέλεξε να φορέσει ενα ζευγάρι με μαύρα καί λευκά διαμάντια (7 καράτια), δεμένα σε λευκό χρυσό 18 καρατια.

2

Η παρουσιάστρια Ούμα Θέρμαν ελαμπε πανέμορφη στο κόκκινο χαλί φορώντας ενα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκα με λευκά οβάλ και στρογγυλά διαμάντια (22 καράτια) και ενα μπρασελέ με διαμάντια assher-cut (40 καράτια) οπως επίσης και ενα μπρασελέ με λευκά διαμάντια fancy-cut (36 διαμάντια) ολα δεμένα σε πλατίνα.

2

Η συντακτρια μόδας του Access Hollywood Λουίζ Ρόε εκανε ρεπορτάζ απο το κόκκινο χαλί φορώντας ενα ζευγάρι σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια (12 καράτια), ενα μπρασελέ ριβιέρα με λευκά διαμάντια κοπής assher και μπριγιάν) (27 καράτια) και ενα rose και brilliant cut floral διαμάντι.

Δείτε περισσότερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί της 71ης Απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Tags: chopard