Buzz

Χωρίς φρένα: Πρώτο τρέιλερ για το «Premium Rush»

στα 10

Ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, ένα ποδήλατο σκλάβος της ταχύτητας κι ένα δέμα που σκορπάει το θάνατο: στο πρώτο τρέιλερ του «Premium Rush», η αξιοπιστία ενός κούριερ είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σας απασχολεί!

Χωρίς φρένα: Πρώτο τρέιλερ για το «Premium Rush»

Νέα Υόρκη. Η πόλη της ταχύτητας, της κοσμοσυρροής, των αυτοκινήτων που πατάνε μόνο γκάζι, των παρανοϊκών ταξιτζήδων και των οκτώ εκατομμυρίων κατοίκων που περπατούν στα πεζοδρόμια με ένταση κι εκνευρισμό. Αυτό είναι το καθημερινό περιβάλλον του Γουάιλι, του καλύτερου ποδηλάτη – κούριερ της πόλης. Για να κάνεις τη δουλειά του πρέπει να είσαι αρκετά επιδέξιος ώστε να οδηγείς το πανάλαφρο ποδήλατο που έχει μια ταχύτητα και καθόλου φρένα. Και αρκετά τρελός για να ρισκάρεις να μοιράζεσαι το δρόμο με τα χιλιάδες αυτοκίνητα που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σε λιώσουν στην άσφαλτο. Αλλά ακόμα και ο Γουάιλι δεν είναι προετοιμασμένος γι’ αυτό το δέμα, το τελευταίο της ημέρας: μια κατεπείγουσα αποστολή θα τον οδηγήσει σε μια κούρσα ζωής και θανάτου μέσα στις πολυσύχναστες λεωφόρους του Μανχάταν, όπου η κίνηση δε σταματά ποτέ!

Ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ έχει φορέσει το ποδηλατικό του κράνος και πρωταγωνιστεί στο «Premium Rush», ως αθεόφοβος Γουάιλι που βρίσκεται μπλεγμένος σε μια συνομωσία που υπερβαίνει ακόμα και τη δική του τρέλα! Δίπλα του ο Μάικλ Σάνον, επιτέλους σε μια εμπορική περιπέτεια, η Τζέιμι Τσανγκ και η Ντέινια Ραμίρεζ.

Ο Ντέιβιντ Κεπ σκηνοθετεί, τέσσερα χρόνια μετά το «Ghost Town» με τον Ρίκι Τζερβέιζ και έχοντας υπογράψει θεαματικά σενάρια όπως αυτά του «Jurassic Park», του «Mission: Impossible» ή του «Panic Room».

Το «Premium Rush» θα βγει με φόρα στις Αμερικανικές αίθουσες στα τέλη Αυγούστου και στην Ελλάδα στις 18 Οκτωβρίου από τη Feelgood. Δείτε το τρέιλερ, αλλά θυμηθείτε: μην το δοκιμάσετε στους δρόμους της Αθήνας!