Buzz

Χολιγουντιανός ακτιβισμός: όταν οι σταρ αυτοσαρκάζονται

στα 10

Διάσημοι Δημοκρατικοί αστέρες του Χόλιγουντ γύρισαν ένα βίντεο παραγωγής του site «Funny or Die» για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος Κλίντον, σατιρίζοντας την εμπλοκή celebrities στα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Μπεν Στίλερ, Σον Πεν, Ματ Ντέιμον, Τζακ Μπλακ, αλλά κι ο ίδιος ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής συμμετείχε στο φιλμάκι με τίτλο «Clinton Foundation: Celebrity Brainstorm». Δείτε το!

Χολιγουντιανός ακτιβισμός: όταν οι σταρ αυτοσαρκάζονται

Το βίντεο προβλήθηκε στις οθόνες του Hollywood Bowl το προηγούμενο Σάββατο, κατά τη διάρκεια μίας φιλανθρωπικής συναυλίας για τη στήριξη του Ιδρύματος Κλίντον. Από σήμερα όμως κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο.

Η ιδέα θέλει, πρώτα από όλα, να υπάρχει «τμήμα celebrities» ως κομμάτι του Ιδρύματος Κλίντον. Οταν αυτό λοιπόν συνεδριάζει, Δευτέρα πρωί, οι σταρ εμφανίζονται με τις ιδέες τους για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων που αφορούν τη χώρα και τον πλανήτη. Με τον Μπεν Στίλερ να προεδρεύει, παρακολουθούμε μία τέτοια συνεδρίαση ανάμεσα στους Σον Πεν, Ματ Ντέιμον, Κρίστεν Γουιγκ, Τεντ Ντάνσον, Μέρι Στίνμπεργκεν και Τζακ Μπλακ. Στο τέλος σε... διπλό ρόλο, ο Μπιλ Κλίντον.

Η παραγωγός του χιουμοριστικού βίντεο, Κριστίν Τρόγκαν, ομολόγησε ότι παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα μας κάνει να πιστεύουμε ότι όλοι οι σταρ βρισκόντουσαν ταυτόχρονα στο δωμάτιο, τα προγράμματα τους δεν μπορούσαν να επιτρέψουν κάτι τέτοιο. Εκτός από τους Στίλερ, Ντάνσον και Στίνμπεργκεν που όντως γύρισαν τα κομμάτια τους μαζί, ο κάθε ηθοποιός αφιέρωσε ένα δίωρο και γύρισε το ρόλο του ξεχωριστά. Ο ίδιος ο Κλίντον μαγνητοσκοπήθηκε στα γραφεία του στην Νέα Υόρκη, ενώ ο γκεστ σταρ της ιστορίας (δε θα σας αποκαλύψουμε ποιος γιατί αποτελεί spoiler) που μοιάζει να είναι στον ίδιο χώρο με τον πρώην Πρόεδρο, βρισκόταν στην Καλιφόρνια.

Ενώ υπήρχε σενάριο, οι ηθοποιοί αυτοσχεδίασαν κάνοντας πλάκα και πειράζοντας ο ένας τον άλλον. Οι παραγωγοί του «Funny or Die» δεν θέλησαν να αποκαλύψουν αν είχαν κάνει πρόταση και σε άλλους πολιτικοποιημένους συναδέλφους, οι οποίοι δε θέλησαν να συμμετέχουν σε μία φάρσα που σατιρίζει τη χολιγουντιανή φιλανθρωπία. «Είμαστε ικανοποιημένοι που κάποιοι είχαν το χιούμορ να δεχτούν» ήταν η επίσημη δήλωση του site.