Buzz

Χιου Γκραντ – Μαρίζα Τομέι: θύματα του Χόλιγουντ;

στα 10

Οχι στ’ αλήθεια, μόνο στην επόμενη ρομαντική κομεντί του «Music & Lyrics» Μαρκ Λόρενς!

Χιου Γκραντ – Μαρίζα Τομέι: θύματα του Χόλιγουντ;

Αυτή θα είναι η τέταρτη συνεργασία του Χιου Γκραντ και του σεναριογράφου – σκηνοθέτη Μαρκ Λόρενς, μετά τα «Two Weeks Notice», «Music & Lyrics» και «Did You Hear About the Morgans» κι ελπίζουμε να είναι εξυπνότερη από την τελευταία!

Ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας είναι ο Ρέι Μάικλς, ένας γοητευτικός, φλεγματικός Βρετανός που έχει γίνει το «it-boy» του Χόλιγουντ στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Επιτυχημένος σεναριογράφος, έχει κερδίσει το Οσκαρ Σεναρίου και ολόκληρη η αμερικανική βιομηχανία κινηματογράφου υποκλίνεται στα πόδια του.

Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, η ζωή έχει προδώσει τον Ρέι: η έμπνευσή του έχει στερέψει, τα χρήματά του έχουν τελειώσει και βρίσκεται αποτυχημένος και άνεργος. Για να βγάζει τα προς το ζην, ο Ρέι διδάσκει δημιουργική γραφή σ’ ένα κολλέγιο στη Νέα Υόρκη. Χρησιμοποιώντας την περασμένη του φήμη για να εντυπωσιάσει τις φοιτήτριες, βρίσκει την πρόκληση σε μια ανύπαντρη μητέρα – τη Μαρίζα Τομέι φυσικά – που έχει αποφασίσει να συνεχίσει τις σπουδές της.

Εντάξει, η ιστορία δεν έχει καμιά συγκλονιστική πρωτοτυπία, αλλά ο συνδυασμός των πρωταγωνιστών προκαλεί ένα χαμόγελο. Η Μαρίζα Τομέι βρίσκεται στο στάδιο της υπογραφής του συμβολαίου της και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, η ταινία θα γυριστεί την άνοιξη στη Νέα Υόρκη.

Εν τω μεταξύ, προσπαθήστε ν’ αναγνωρίσετε τον Χιου Γκραντ στους πολλαπλούς ρόλους του στο «Cloud Atlas» των Τομ Τίκβερ, Αντι και Λάνα Γουατσόφσκι που προβάλλεται αυτές τις μέρες στις ελληνικές αίθουσες.