Buzz

«Wyrmwood»: Εκεί που το «Mad Max» συναντά το «Walking Dead»

στα 10

Δυο αδέλφια από την Αυστραλία βάφουν ξανά το outback με αίμα και ζητούν τη βοήθειά σας για να κάνουν την απόλυτη ozploitation movie. Σε αντάλλαγμα σας προσφέρουν επτά ματωμένα, απολαυστικά λεπτά!

«Wyrmwood»: Εκεί που το «Mad Max» συναντά το «Walking Dead»

Φιλοδοξούν να κάνουν μια ταινία που να στέκεται επάξια δίπλα σε φιλμ όπως το «Evil Dead», το «Bad Taste» και το «28 Μέρες Μετά». Εχουν σύμφωνα με τα λεγόμενά τους περίπου το «μπάτζετ που είχε ο Κρίστοφερ Νόλαν για τα λαστιχένια βρακιά του Μπάτμαν στο “Dark Knight Rises”», αλλά αυτό δεν τους πτοεί.

Ο Κία Ρόουτς Τέρνερ κι ο αδελφός του Τρίσταν, ξεκίνησαν γυρίσματα πριν δυο χρόνια περίπου, και τώρα έχουν ολοκληρώσει σχεδόν τα δύο τρίτα του αιματηρού, βίαιου έπους τους. Μπορεί τα χρήματα να μην είναι αρκετά, όμως το αποτέλεσμα στο επτάλεπτο κλιπ που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, δεν είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακό.

Με καλοφτιαγμένα ειδικά εφέ, μια υπερκινητική κάμερα, με εξαιρετική ατμόσφαιρα κι όσο «βρώμικη» αίσθηση απαιτεί μια ταινία στην ερημιά της Αυστραλίας όπου δεν φυτρώνει τίποτα εκτός από... ζόμπι, το «Wyrmwood» μοιάζει σκληρότερο από το «Walking Dead» και πιο ωμό από τα zombie flicks του Χόλιγουντ, ικανό να γεννήσει ένα καινούριο είδος ταινιών τρόμου που θα μπορούσες να το πεις και... OΖombie.

Δείτε το κλιπ και τις πρώτες φωτογραφίες από το φιλμ πιο κάτω και συνεισφέρετε αν θέλετε στην σελίδα του φιλμ στο indiegogo. Μπορεί οι αδελφοί Τέρνερ να συγκέντρωσαν το ποσό που είχαν θέσει σαν στόχο, όμως κάθε προσφορά είναι δεκτή, καθώς όπως λένε, βρίσκονται πλέον σε nitro mode προκειμένου να φέρουν το φιλμ στις αίθουσες το 2013.