Buzz

«Wrath of the Titans»: μα τι ωραία τέρατα!

στα 10

Νέο τρέιλερ για την παραμυθολογική περιπέτεια, με έμφαση στα υπερμεγέθη, cgi κινηματογραφικά τερατόμορφα πλάσματα που δε θα ήθελες να έχεις στο σαλόνι σου.

«Wrath of the Titans»: μα τι ωραία τέρατα!

Μπορεί όλα να πηγαίνουν χάλια, αλλά μπαίνει η άνοιξη και το χιούμορ ανεβάζει τις αντιστάσεις του! Βλέποντας το νέο τρέιλερ του «Wrath of the Titans», που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Μαρτίου, η πληθώρα και η ποικιλία των φρεσκοφτιαγμένων, απειλητικών τεράτων, το μέγεθός τους και τα δημιουργικά props δεν μπορούν παρά να φέρουν χαμόγελο στα χείλη.

Το «Wrath of the Titans» είναι το σίκουελ του «Clash of the Titans», που ήταν ριμέικ της ομότιτλης ταινίας του 1981. Το επώνυμο καστ παραμένει, η δυσκολία του να δεχτείς τον Σαμ Γουόρδινγκτον με μίνι μανδύα επίσης, αλλά τα cgi τέρατα μοιάζουν να κερδίζουν το στοίχημα με την κινηματογραφική ιστορία!

Στην ταινία, ο Περσέας (Σαμ Γουόρδινγκτον), μια δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, περνά τη ζωή του ως απλός, τίμιος ψαράς, μακριά από τα αγριεμένα υπερφυσικά όντα, ως single dad, φροντίζοντας το μικρό γιο του, Ηλιο (α;). Στο μεταξύ η μάχη για την επικράτηση συνεχίζεται ανάμεσα σε Θεούς και Τιτάνες. Εχοντας χάσει την αφοσίωση των ανθρώπων, οι Θεοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του αρχηγού τους, Κρόνου – πατέρα των Δία, Αδη και Ποσειδώνα – που αφότου τον ανέτρεψαν, τον έριξαν στην άβυσσο του Τάρταρου (ανοίγουμε και κανένα βιβλίο, για να μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε).

Ο Περσέας, όμως, δεν μπορεί να αδιαφορήσει όταν ο Αδης (Ρέιφ Φάινς), και ο Αρης (Εντγκαρ Ραμίρεζ), συμμαχούν με τον Κρόνο, προκειμένου να φυλακίσουν τον Δία (Λίαμ Νίσον). Η δύναμη των Τιτάνων γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, καθώς οι θεϊκές δυνάμεις του Δία συρρικνώνονται και επικρατεί χάος στη Γη.

Αφεθείτε στη θεαματική αφέλεια της ιστορίας και στη νοσταλγία των μεταλλαγμένων peplum dramas, άνοιξη έρχεται!