Industry

O καλύτερος τρόπος για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Πρόγραμμα Creative Europe's MEDIA

στα 10

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στα γραφεία του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου θα διεξαχθεί εργαστήρι για την παροχή οδηγιών και χρήσιμων πληροφοριών για το Πρόγραμμα Creative Europe's MEDIA.

Flix Team
O καλύτερος τρόπος για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Πρόγραμμα Creative Europe's MEDIA

Το γραφείο του Creative Europe στην Αθήνα προσκαλεί εταιρείες παραγωγής αλλά και κάθε σχετικό ενδιαφερόμενο στο εργαστήρι που διοργανώνει την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. στα γραφεία του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (Διανυσίου Αρεοπαγίτου 7) σε ένα εργαστήρι που θα κατατοπίσει, παρέχοντας οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες για τη συμπλήρωση της αίτησης για το υποπρόγραμμα χρηματοδότησης Creative Europe's MEDIA.

Kαθώς η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της πρώτης φάσης υποβολής αίτησης για την χρηματοδότηση «Μεµονωµένων σχεδίων και δέσµης σχεδίων»(Single Project and Slate Funding) πλησιάζει - στις 19 Νοεμβρίου 2015, η πρωτοβουλία του ελληνικού γραφείου του Creative Europe θα βοηθήσει στη σωστή συγκέντρωση των δικαιολογητικών αλλά και στην ορθή συμπλήρωση της αίτησης, ώστε το σχέδιο ταινίας που θα υποβληθεί να έχει πιθανότητες επιτυχίας στην τελική κρίση για τη χρηματοδότηση από το Creative Europe's MEDIA.

Το εργαστήρι θα περιλαμβάνει μία συνολική παρουσίαση του προγράμματος χρηματοδότησης «Μεµονωµένων σχεδίων και δέσµης σχεδίων» και καθοδήγηση βήμα-βήμα στη διαδικασία της αίτησης, με πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες.

Για συμμετοχή στο εργαστήρι, μπορείτε να απευθυνθείτε με email στο anna.kasimati@gfc.gr με τίτλο Creative Europe's Media Worskhop μέχρι την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 20:00.

Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το Creative Europe's MEDIA.