Buzz

Ο Γούντι Αλεν αποκαλύπτει πληροφορίες για τη νέα του, τελευταία, ταινία

στα 10

Η οποία θα είναι ένα γαλλικό θρίλερ στο ύφος του «Match Point».

Ο Γούντι Αλεν αποκαλύπτει πληροφορίες για τη νέα του, τελευταία, ταινία

Ο Γούντι Αλεν είχε δώσει πρόσφατα μια συνέντευξη στον Αλεκ Μπόλντγουιν στο Instagram όπου και ανέφερε πως η επόμενη του ταινία, η 50η στον αριθμό, θα είναι και η τελευταία του. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον ίδιον, δεν του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο πλέον λειτουργεί η κινηματογραφική βιομηχανία. Και φαίνεται πως ο Γούντι Αλεν γνωρίζει ήδη αρκετά καλά το τι θα είναι αυτή με τα γυρίσματά της να ξεκινούν αρκετά σύντομα.

Μιλώντας στο Le Journal de Dimanche, ο Αλεν μίλησε για τα επερχόμενά σχέδια του αλλά και τη νέα του ταινία η οποία θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Σεπτέμβριο και θα πρόκειται για ένα γαλλικό θρίλερ. «Μετακομίζω στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο, για ένα έργο δύο ετών που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Αυτή θα είναι η 50η μεγάλου μήκους ταινία μου. Βρήκα τη χρηματοδότηση στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το καστ είναι εξ ολοκλήρου γαλλικό και η ταινία θα παιχτεί στη γλώσσα σας [τη γαλλική]. Εχω ήδη επιλέξει τους βασικούς ηθοποιούς. Η ιστορία θα είναι στο ύφος του “Match Point”: ένα είδος ερωτικού και δηλητηριώδους θρίλερ».

Διαβάστε ακόμα: Ο Γούντι Αλεν επιμένει στην αθωότητά του στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη εδώ και 30 χρόνια

Woody Allen

Μπορεί ο Γούντι Αλεν να μη μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος πρωταγωνιστεί και ποια ακριβώς μπορεί να είναι η πλοκή της ταινίας, ωστόσο εξηγεί για άλλη μια φορά γιατί πιστεύει ότι η κινηματογραφική βιομηχανία δεν είναι αυτή που θέλει με την οποία θέλει να ασχοληθεί στο μέλλον. «Μπορούμε να τους κατηγορήσουμε που επέλεξαν την άνεση του καναπέ τους; Μπορούμε να αντισταθούμε, αλλά κάποια στιγμή δεν θα μπορούμε να πολεμήσουμε άλλο. Οταν συμβεί αυτό, θα αρχίσω να γράφω για το θέατρο. Οπότε θα εκμεταλλευτώ πλήρως το επόμενο γύρισμα μου, που έχει προγραμματιστεί για αυτό το φθινόπωρο. Μπορεί να είναι το τελευταίο!»

Και όσο αφορά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και το πως αυτές θα αυτές θα επηρεάσουν τις ταινίες του από το να βρουν διανομή στις Η.Π.Α., ο Γούντι Αλεν πιστεύει πως αυτό δεν θα τον εμποδίσει να βρει δουλειά. «Είμαι συγγραφέας και κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει να γράψω, άρα και να εργαστώ. Είναι η εγγύηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας μου.»

Το ποιο θα είναι το μέλλον του Γούντι Αλεν μένει απλά να φανεί μετά και αυτή την, τελευταία του ίσως (;), ταινία η οποία, αν όλα πάνε καλά, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2023.