Buzz

O Γουονγκ Καρ-Γουάι θα φορέσει «Gucci»;

στα 10

Ο εικονολάτρης σκηνοθέτης μοιάζει ταιριαστή επιλογή για ένα φιλμ με θέμα την πολυτάραχη ιστορία του διάσημου οίκου μόδας.

O Γουονγκ Καρ-Γουάι θα φορέσει «Gucci»;

Δεν πρόκειται βεβαίως για μια καινούρια ιδέα. Η ταινία τριγυρνά στο Χόλιγουντ εδώ και αρκετά χρόνια δίχως να έχει φτάσει ακόμη στην οθόνη. Κάποια στιγμή ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και η Αντζελίνα Τζολί ήταν υποψήφιοι για τους ρόλους των Μαουρίτσιο και της Πατρίτσια Γκούτσι, αλλά το σχέδιο δεν προχώρησε.

Τώρα η Annapurna Pictures ανακοίνωσε την επανεκκίνηση του project με τον Γουόνγκ Καρ-Γουάι στην σκηνοθεσία, αλλά ομολογούμε ότι θα κρατήσουμε μικρό καλάθι μέχρις ότου δούμε τα γυρίσματα να ξεκινάνε.

Δείτε ακόμη: Ομορφιά σε δόσεις. Ο Γουόνγκ Καρ-Γουάι ετοιμαζει μια online σειρά

Δεν είναι μόνο ότι ο σκηνοθέτης είναι διάσημος για τις καθυστερήσεις και την ανάγκη του να παίρνει όσο χρόνο (διάβαζε χρόνια) χρειάζεται για να γυρίσει κάθε καινούρια του ταινία, κάτι που δεν κάθεται καλά στον τρόπο που δουλεύει το Χόλιγουντ, αλλά κι ότι έχει ήδη ξεκινήσει (ελπίζουμε) την παραγωγή μιας ταινίας, αλλά και μιας online σειράς που υποτίθεται θα είναι η επόμενη δουλειά του.

Διαβάστε ακόμη: Το «Blossoms» θα είναι η νέα ταινία του Γουονγκ Καρ-Γουάιgucci Μαουρίτσιο και της Πατρίτσια Γκούτσι

Εν τούτοις ο Καρ-Γουάι και η Annapurna Pictures είχαν συνεργαστεί ξανά με επιτυχία στο «The Grandmasters» πράγμα που μας δίνει ελπίδες. Κι ομολογούμε πως αν πρόκειται να δούμε ένα φιλμ για μια διάσημη οικογένεια του κόσμου της μόδας, μια ιστορία γεμάτη οικονομικά και μη σκάνδαλα, αντιζηλίες μίση, ακόμη και φόνο, θα θέλαμε έναν σκηνοθέτη που να ξέρει να εκτιμά και να κινηματογραφεί την ομορφιά και να ανακαλύπτει το βάθος στην επιφάνεια, με τον τρόπο που το κάνει ο Γουόνγκ Καρ-Γουάι.

Διαβάστε ακόμη: