Buzz

«Welcome To Me»: η επιστροφή της Κριστίν Γουίγκ

στα 10

Μετά τις «Φιλενάδες» ο κόσμος ήταν δικός της. Το Χόλιγουντ υποκλίθηκε. Εκατοντάδες προτάσεις έφταναν στην πόρτα της. Εκείνη όμως... έκανε διάλειμμα!

«Welcome To Me»: η επιστροφή της Κριστίν Γουίγκ

Η γυναίκα πίσω από την καλλιτεχνική και, κυρίως, εισπρακτική επιτυχία των «Φιλενάδων» δεν τσίμπησε το καρότο της άμεσης επιτυχίας, ώστε να την αποσβέσει την επόμενη χρονιά με 4-5 προσωπικά πρότζεκτ. Η Κριστίν Γουίγκ, όχι απλά αρνήθηκε το μεγαλύτερο ποσοστό των κινηματογραφικών προτάσεων που της έγινενα, αλλά αποσύρθηκε και από μόνιμο καστ του «Saturday Night Live» για να ελευθερώσει το πρόγραμμά της.

Αυτό της έδωσε το χρόνο να ζυγίσει τις προτεραιότητές της για την επόμενη κίνηση και να επιλέξει συνεργασίες με το κωμικό δίδυμο που μοιάζει να της ταιριάζει περισσότερο από όλα: Γουίλ Φέρελ (η χημεία τους αποδείχτηκε και στην παρουσίαση των Χρυσών Σφαιρών) και Ανταμ ΜακΚέι (Anchorman: The Legend Continues).

Η Γουίγκ λοιπόν επέλεξε να πρωταγωνιστήσει στην ανεξάρτητη αμερικανική κωμωδία «Welcome to Me», την παραγωγή της οποίας αναλαμβάνει η εταιρία των Φέρελ και ΜακΚέι «Gary Sanchez Productions», ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Σίρα Πίβεν, σύζυγος του ΜακΚέι.

Η πλοκή θέλει μία γυναίκα με νευρώσεις και εμμονές να κερδίζει το λαχείο και να ξοδεύει όλα τα χρήματα στην παραγωγή ενός ριάλιτι talk show, στο οποίο θα μιλάει... για τη ζωή της. Τίτλος της εκπομπής «Welcome to Me».

Το σενάριο θα υπογράφει ο Ελιοτ Λόρενς (του «The Big Gay Sketch Show» που προβάλει το Oxygen κανάλι).

Δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία για συμπρωταγωνιστικό καστ (αν και από ό,τι φαίνεται από την πλοκή, και αντίθετα με την ιδέα των «Φιλενάδων», εδώ η Γουίγκ καλείται να κουβαλήσει την ταινία στους ώμους της).

Ολα αυτά βέβαια είναι ακόμα αβέβαια: δεν έχει οριστεί ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα, ούτε κάποια μελλοντική πρεμιέρα ως στόχος. Σε αναμονή λοιπόν...