Buzz

Θα είναι τελικά το φινάλε του «Fast and Furious» τριλογία;

στα 10

Αυτό φαίνεται πως ξέφυγε από τον Βιν Ντίζελ κατά την διάρκειά της πρεμιέρας του «Fast X».

Θα είναι τελικά το φινάλε του «Fast and Furious» τριλογία;

Το franchise του «Fast and Furious» έρχεται στο τέλος του με την επόμενη 11η ταινία της σειράς. Τουλάχιστον αυτό που γνωρίζαμε εδώ και καιρό ήταν πως το μεγάλο φινάλε θα χωριστεί σε δυο ταινίες, με το «Fast X» να ετοιμάζεται για τη μεγάλη του πρεμιέρα στις 18 Μαΐου. Αλλά φαίνεται πως το franchise μπορεί να έχει λίγη βενζίνη στο ντεπόζιτό του για μια ακόμα ταινία.

Σύμφωνα με το Variety ο Βιν Ντίζελ αποκάλυψε στην πρεμιέρα του «Fast X» στην Ρώμη πως (μάλλον) το μεγάλο φινάλε της σειρά αντί για δυο ταινίες έχει γίνει τελικά τριλογία, με την ενδέκατη ταινία να έχει χωριστεί σε δυο και όλα αυτά ήταν ιδέα του στούντιο της Universal. «Καθώς ετοιμάζαμε αυτήν εδώ την ταινία, η Universal ρώτησε εάν θα μπορούσε να χωριστεί σε δυο μέρη. Και όταν την είδαν το στούντιο ρώτησε εάν μπορεί να γίνει τριλογία», είπε ο Ντίζελ στο κόκκινο χαλί. Με την συμπρωταγωνίστριά του Μισέλ Ροντρίγκεζ να συμπληρώνει «πάντα υπάρχουν τρία μέρη σε κάθε ιστορία.»

Διαβάστε ακόμα: O Λουί Λετεριέρ θα σκηνοθετήσει το «Fast & Furious 11»

fast x

Οταν Βιν Ντίζελ ζητήθηκε να επιβεβαιώσει πως τελικά θα υπάρξει και μία δωδέκατη «Fast and Furious» ταινία δήλωσε πως «θα με βάλετε σε μπελάδες.»

Για την ώρα η Universal δεν έχει επιβεβαιώσει πως θα υπάρξει και μια ακόμα δωδέκατη ταινία στο franchise, αλλά μπορεί να υπάρχει και μια δόση αλήθειας σε αυτά που λέει ο Βιν Ντίζελ.

Οπως και να έχει, και περιμένοντας μια επίσημη επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο, ας προετοιμαστούμε τουλάχιστον για το «Fast X» που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη, βλέποντας το τρέιλερ παρακάτω.