Buzz

Στη Θεσσαλονίκη, τα παιδιά έχουν πια τη δική τους αίθουσα!

στα 10

Χαρμόσυνα νέα για τα παιδιά, τα ανίψια, τα βαφτιστήρια σας (κι εσάς)! Η «Village Kids», η πρώτη παιδική αίθουσα των Village Cinemas στην ελληνική αγορά, είναι πλέον πραγματικότητα.

Flix Team
Στη Θεσσαλονίκη, τα παιδιά έχουν πια τη δική τους αίθουσα!

Με τις ταινίες που απευθύνονται –κατά κύριο λόγο– σε παιδιά να αποτελούν το εισπρακτικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, και τα ίδια τα παιδιά να ανάγονται στο πιο δυναμικό και τακτικό στα σινεμά κοινό της χώρας, η πρώτη παιδική αίθουσα στην Ελλάδα αποτελεί την πιο λογική και, σίγουρα χαρμόσυνη, εξέλιξη του φαινομένου.

H «Village Kids», η πρώτη παιδική αίθουσα των Village Cinemas, ανοίγει τις πόρτες της στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης για να υποδεχτεί τους νεαρούς θεατές της, να προσφέρει μοναδικές στιγμές σε όλη την οικογένεια και να παρουσιάσει σε πρώτη προβολή τις καλύτερες παιδικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, χωρίς μάλιστα κάποια επιπλέον χρέωση στην τιμή του εισιτηρίου.

Village Kids 607

Αν και η αίθουσα είναι ειδικά διαμορφωμένη πρωτίστως για παιδιά, τα φανταχτερά της καθίσματα-κρεβάτια και καθίσματα-πουφ προσφέρουν μια πολύ πιο άνετη από το συνηθισμένο εναλλακτική, κάνοντας την εμπειρία διασκεδαστική τόσο στους νεαρούς θεατές όσο και στους μεγαλύτερους συνοδούς τους. Επιπλέον, η πολύχρωμη τσουλήθρα στο εσωτερικό της αίθουσας αναλαμβάνει να προσφέρει μέχρι την έναρξη της προβολής έξτρα στιγμές διασκέδασης στους εκπαιδευόμενους σινεφίλ, θολώνοντας τα όρια της φαντασίας μπροστά, πίσω και... δίπλα από τη μεγάλη οθόνη.

Village Kids 607

Village Kids 607

Village Kids 607

Village Kids 607

Village Kids 607

Η «Village Kids» ξεκινά τις προβολές της για το κοινό της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 15 Ιουνίου, με τα «Αυτοκίνητα 3» και την φόρα του Κεραυνού ΜακΚουίν!