Φεστιβάλ / Βραβεία

Βενετία 2014: Το «The Smell of Us» του Λάρι Κλαρκ κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο τμήμα Venice Days

στα 10

Η πρώτη εκτός Αμερικής ταινία του Λάρι Κλαρκ διαδραματίζεται στο Παρίσι του σήμερα και είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στο τμήμα Venice Days του 71ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Βενετία 2014: Το «The Smell of Us» του Λάρι Κλαρκ κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο τμήμα Venice Days

Στην έβδομη ταινία του μεγάλου μήκους και πρώτη εκτός Αμερικής, ο Λάρι Κλαρκ συνεχίζει στο δρόμο που ο ίδιος χάραξε (συμπαρασύροντας μαζί του και ένα ολόκληρο κομμάτι του σύγχρονου ανεξάρτητου σινεμά), βάζοντας στο μικροσκόπιο τις ζωές μιας ομάδας εφήβων στο Παρίσι του σήμερα.

Γραμμένο από τον νεαρό Γάλλο σεναριογράφο Ματιέ Λαντές και σε διεύθυνση φωτογραφίας της Ελέν Λουβάρ που ήταν διευθύντρια φωτογραφίας και στο «Xenia» του Πάνου Χ. Κούτρα, το «The Smell of Us» αφηγείται την ιστορία του Μαθ και του Τζι. Πι., δύο νεαρών φίλων που μοιράζονται το πάθος τους για το σκέιτμπορντ και το αδιέξοδο μιας μπερδεμένης οικογενειακής ζωής. Μαζί, θα αποφασίσουν να δοκιμάσουν τον κόσμο του ιντερνετικού escorting και μαζί θα ανακαλύψουν ένα ολόκληρο σύμπαν από ανομολόγητα πάθη και διαστροφές που θα καταστρέψει την ικανότητά τους να ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Ο Λάρι Κλαρκ γυρίζει ταινία για τα «Kids» των 2010s

2

Το «The Smell of Us» έρχεται να συμπληρώσει το τμήμα Venice Days του 71ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου και η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της. Φημολογείται πως οι πρωταγωνιστές της θα περπατήσουν το κόκκινο χαλί με τα σκέιτ τους...

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του «Venice Days».

2