Buzz

Τζορτζ Λούκας: εμφάνιση-έκπληξη στα Scream Awards!

στα 10

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους «Star Wars» φανς που συμμετείχαν στην μαγνητοσκόπηση των βραβείων Scream χτες το βράδυ στο Λος Αντζελες: για να απονείμει το βραβείο του Απόλυτου Κακού στη σκηνή εμφανίστηκε ο Τζορτζ Λούκας.

Τζορτζ Λούκας: εμφάνιση-έκπληξη στα Scream Awards!
You don't know the power of the dark side!

Τα βραβεία Scream είναι βραβεία κοινού, τα οποία βραβεύουν κάθε χρόνο ταινίες τρόμου, φαντασίας και comic διοργανώνοντας μία απονομή που θυμίζει βραδιά Halloween (εκτός από goth σκηνικά, ατμόσφαιρα κι σπλάτερ εκπλήξεις της παραγωγής, το ίδιο το κοινό πηγαίνει μεταμφιεσμένο και διασκεδάζει τα δρώμενα).

Χτες βράδυ, μαγνητοσκοπήθηκαν τα Scream 2011 - τα οποία θα προβληθούν την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, και για αυτό οι περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιοι κέρδισαν ή παρουσίασαν παρέμειναν μυστικές.

Ενα στιγμιότυπο όμως διέρρευσε: όταν το βραβείο για τον Απόλυτο Κινηματογραφικό Κακό πήγε στον «Νταρθ Βέιντερ» και η μαυροντυμένη περσόνα των Star Wars ανέβηκε να το παραλάβει, επί σκηνής εμφανίστηκε ξαφνικά ο δημιουργός του, Τζορτζ Λούκας, ο οποίος δεν ήταν πουθενά ανακοινωμένο ότι θα παραβρεθεί ως γκεστ.

Η ατμόσφαιρα έγινε αυτόματα ενθουσιώδης, ο Νταρθ Βέιντερ πέταξε μία μπηχτή στο σκηνοθέτη του για τις διαβόητες αλλαγές που έκανε στο blu ray κι ο Λούκας ανταπέδωσε κάνοντάς του πλάκα με το βραβείο: «Δεν είναι τρομαχτικός σε μένα που ξέρω τα μυστικά του» είπε και κατεβάζοντας το αγαλματάκι στο ύψος της μέσης του Νταρθ Βέιντερ πρόσθεσε: «Για παράδειγμα εδώ δε βλέπει την τύφλα του»

Ο Λούκας ευχαριστώντας τον κόσμο που ψήφισε τον Νταρθ Βέιντερ ως τον απόλυτο κακό, έκανε αυτό για το οποίο στήθηκε και όλη η έκπληξη: διαφήμισε την έξοδο των Star Wars σε 3D τον Φεβρουάριο του 2012.

Αλλοι παρουσιαστές και guest της βραδιάς από ό,τι ακούμε ήταν οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Νίκολας Κέιτζ και Πολ Ρούμπενς. Περισσότερα την Τετάρτη...