Industry

Τζιμ Κάρεϊ εναντίον Στιβ Καρέλ στον αγώνα για τον καλύτερο μάγο!

στα 10

Ο πρώτος διατηρεί φανατικούς θαυμαστές, αν και τελευταία η καριέρα του έχει παρέι εισπρακτικά τον κατήφορο, ο δεύτερος απομακρύνεται απο την τηλεόραση και κάνει τη μια κινηματογραφική επιτυχία μετά την άλλη. Τι θα βγάλει ο συνδυασμός τους από το καπέλο;

Τζιμ Κάρεϊ εναντίον Στιβ Καρέλ στον αγώνα για τον καλύτερο μάγο!

«Μπερτ Γουόντερστοουν» λέγεται η ταινία στην οποία διαπραγματεύονται να συμπρωταγωνιστήσουν δύο από τους πιο δημοφιλείς Αμερικανούς κωμικούς, ο Τζιμ Κάρεϊ σε μια καμπή της καριέρας του και ο Στιβ Καρέλ που κάνει όλο και περισσότερες επιτυχίες στο σινεμά τελευταία.

Η ιστορία παρακολουθεί τον ανταγωνισμό δύο αντίπαλων μάγων. Ο Καρέλ υποδύεται τον λαμπερό και μυστηριώδη μάγο που κάνει σόου στο Λας Βέγκας, αλλά βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής όταν ο συνεργάτης του τον εγκαταλείπει ξαφνικά. Ενώ ο Κάρεϊ ενσαρκώνει ένα φτωχό και ταπεινό μάγο που επιδεικνύει την τέχνη του στο δρόμο, αλλά με τόση επιτυχία που ξαφνικά αρχίζει να απειλεί τη θέση του πρώτου στα ακριβοπληρωμένα σόου.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Ντον Σκαρντίνο, περισσότερο γνωστός από επεισόδεια της τηλεοπτικής κωμικής σειράς «30 Rock».