Buzz

Τζέσικα Τσαστέιν: τίποτα δεν τη σταματά!

στα 10

Μέχρι πριν ένα χρόνο δεν ξέραμε καν τ’ όνομά της και τώρα η Τζέσικα Τσαστέιν έχει μια σειρά από ταινίες στα σκαριά, μια υποψηφιότητα για Οσκαρ σχετικά σίγουρη και το ρόλο της συμπρωταγωνίστριας του Τομ Κρουζ κλεισμένο!

Τζέσικα Τσαστέιν: τίποτα δεν τη σταματά!

Σκηνοθέτης θα είναι ο Τζόζεφ Κοζίνσκι, του «Tron: Legacy» και ο τίτλος προς το παρόν είναι «Oblivion» ή «Horizons». Ρομαντική ιστορία επιστημονικής φαντασίας, εκτυλίσσεται σ’ ένα κόσμο όπου η Γη έχει σχεδόν καταστραφεί και όλος ο πληθυσμός της κατοικεί στα σύννεφα. Ο Τομ Κρουζ υποδύεται έναν τεχνικό που εγκαθίσταται ξανά στη Γη για να επισκευάσει τα συστήματα για την προστασία από εξωγήινες επιθέσεις. Εκεί συναντά μια γυναίκα, την ηρωίδα της Τσαστέιν, που μοιάζει μόλις να έχει προσγειωθεί κατά λάθος και η παρουσία της τον κάνει ν’ αναθεωρήσει όλη του τη στρατηγική.

Ο Κοζίνσκι ξεκίνησε αρχικά να μεταφέρει την ιδέα του σ’ ένα graphic novel, με τη βοήθεια των Αρβιντ Νέλσον και Αντρέ Γουόλιν, στο κείμενο και το σχέδιο αντίστοιχα.

Μέχρι να υλοποιηθεί, ωστόσο, η ταινία, θα έχουμε δει την Τσαστέιν να πρωταγωνιστεί, μετά, φυσικά, από το «Δέντρο της Ζωής» του Τέρενς Μάλικ, στο «The Debt» του Τζον Μάντεν, δίπλα στην Ελεν Μίρεν, το «Take Shelter» του Τζεφ Νίκολς και τον «Κοριολανό» του Ρέιφ Φάινς, για τα οποία συζητιέται και ότι θα είναι υποψήφια για Οσκαρ, το «The Help» του Τέιτ Τέιλορ, το «Wilde Salome» του Αλ Πατσίνο (εκείνος ήταν, άλλωστε, που την ανακάλυψε, γι' αυτήν ακριβώς τη θεατρική παράσταση) και το «Texas Killing Fields» της Εϊμι Κάνααν Μαν. Για αρχή!