Buzz

Τζέιμς Φράνκο: Κουμπούρες στα θρανία

στα 10

Καθηγητής του New York University μηνύει το πανεπιστήμιο. Ο αληθινός λόγος της απόλυσής του λέει, ήταν ο κακός βαθμός που έβαλε στον Τζέιμς Φράνκο εξ αιτίας των συνεχών απουσιών του.

Τζέιμς Φράνκο: Κουμπούρες στα θρανία
O Τζέιμς Φράνκο σε αίθουσα του ΝΥU το 2009

Ο αναπληρωτής καθηγητής του ΝΥU Χοζέ Ανχελ Σαντάνα, ο οποίος δίδασκε υποκριτική στο τμήμα των κινηματογραφικών σπουδών του πανεπιστημίου, υποστηρίζει ότι οι αληθινοί λόγοι της απομάκρυνσής του, ήταν το γεγονός ότι έβαλε D στον πιο διάσημο φοιτητή του campus.

Ο Φράνκο σύμφωνα με τον Σαντάνα είχε παρακολουθήσει μόνο δύο από τις δεκατέσερις παραδόσεις που ήταν απαιτούμενες για να περάσει το μάθημα, κάτι που όμως δεν εμπόδιζε τους προκατόχους του να του βάζουν άριστα. «Το πανεπιστήμιο έχει κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον προς τον Τζέιμς Φράνκο και κάνει ότι έιναι δυνατόν για να κερδίσει την εύνοιά του» λέει.

Σε αντάλαγμα ο Φράνκο έχει αποδειχτεί σε έναν από τους καλύτερους μηχανισμούς publicity του πανεπιστημίου, η παρουσία του έχει ανεβάσει κατά πολύ τις εγγραφές ενώ και ο ίδιος δεν διατηρεί τις τυπικές σχέσεις με τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού, πρωταγωνιστώντας για παράδειγμα πέρσι στο «William Vincent» μια ταινία που σκηνοθέτησε ο Τζέι Ανανία, καθηγητής του πανεπιστημίου.

Το NYU φυσικά χαρακτήρισε την αγωγή του Σαντάνα «γελοιότητα» εν τούτοις, εμείς ομολογούμε πως είμαστε πιο επιφυλακτικοί. Αν μη τι άλλο, αναρωτιόμαστε πως ο Τζέιμς κατορθώνει να σπουδάζει, να πρωταγωνιστεί σε blockbusters, να σκηνοθετεί arthouse ταινίες, να κάνει τέχνη και μουσική, να γράφει βιβλία, να παίζει σε σαπουνόπερες και παράλληλα να περνάει και τα μαθήματά του στο πανεπιστήμιο.