Buzz

Τζεφ Μπρίτζες + Τζούλιαν Μουρ = (μαύρη) μαγεία

στα 10

Πρώτο επίσημο concept art για το «Seventh Son», αν και, με τέτοιους πρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Σεργκέι Μποντρόφ, τύφλα να'χει το cgi!

Τζεφ Μπρίτζες + Τζούλιαν Μουρ = (μαύρη) μαγεία

Ο Τζεφ Μπρίτζες είναι Δάσκαλος: εκπαιδεύει έναν μαθητή του στα απόκρυφα μυστικά της μαύρης μαγείας, για να εξοντώσει την κακιά μάγισσα που υποδύεται η Τζούλιαν Μουρ!

Ολα αυτά θα συμβούν στο «Seventh Son», την ταινία που ετοιμάζει ο Σεργκέι Μποντρόφ για την Warner Bros. Το σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τζόζεφ Ντιλέινι, «The Spook’s Apprentice» και η προετοιμασία της ταινίας μόλις ξεκίνησε, με σκοπό να είναι έτοιμη τον Φεβρουάριο του 2013. Εξ ου και το πρώτο επίσημο concept art που παρουσίασε η εταιρεία παραγωγής Legendary Pictures στο καινούριο website της.

Εκεί συναντήσαμε και την υπόθεση της ταινίας:

Σε μια παλιά, παλιά εποχή, το κακό πρόκειται να απελευθερωθεί και να αναζωπυρώσει τον πόλεμο ανάμεσα στο μεταφυσικό και τους ανθρώπους. Ο Δάσκαλος Γκρέγκορι είναι ένας ιππότης που αιώνες νωρίτερα φυλάκισε την κακιά, παντοδύναμη μάγισσα, Μητέρα Μάλκιν. Αλλά τώρα εκείνη έχει αποδράσει κι αναζητά εκδίκηση. Συγκεντρώνοντας τους οπαδούς της, σε κάθε τους μορφή, η Μητέρα Μάλκιν ετοιμάζεται να εξαπολύσει την τρομερή οργή της σ’ έναν ανυποψίαστο κόσμο. Μόνο ένα πράγμα στέκεται εμπόδιο στο δρόμο της: ο Δάσκαλος Γκρέγκορι.

Σε μια μοιραία αναμέτρηση, ο Γκρέγκορι έρχεται αντιμέτωπος με το κακό που πάντα φοβόταν ότι μια μέρα θα επιστρέψει. Τώρα έχει περιθώριο μέχρι την επόμενη πανσέληνο να κάνει κάτι που συνήθως παίρνει χρόνια: να εκπαιδεύσει τον νέο του μαθητή, τον Τομ Γουορντ, ώστε να πολεμήσει μια σκοτεινή δύναμη που υπερβαίνει όλες τις άλλες. Η μοναδική ελπίδα του ανθρώπου βρίσκεται στον έβδομο γιο του έβδομου γιου.

Εάν η υπόθεση σας φαίνεται σχηματική κι ανόητη, προσθέστε με τη φαντασία σας θεαματικό cgi animation και υπολογίστε στο καστ. Εκτός από την Τζεφ Μπρίτζες και την Τζούλιαν Μουρ, πρωταγωνιστούν ο «Narnia» Μπεν Μπαρνς στο ρόλο του μαθητευόμενου μάγου, ο Κιτ Χέρινγκτον – αλλιώς Τζον Σνόου του «Game of Thrones» - και η υπέροχη Αγγλίδα ηθοποιός Ολίβια Γουίλιαμς.