Buzz

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ – Κάμερον Ντίαζ: το πιο αμήχανο σεξ

στα 10

Ζευγάρι, το πάλαι ποτέ, και στην αληθινή ζωή, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Κάμερον Ντίαζ συμπρωταγωνιστούν στο «Bad Teacher» και, αναγκαστικά, γύρισαν μαζί και «την πιο άβολη ερωτική σκηνή στην ιστορία του σινεμά», κατά τον σκηνοθέτη Τζέικ Κάσνταν.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ – Κάμερον Ντίαζ: το πιο αμήχανο σεξ
Κάμερον Ντίαζ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, τι μου θύμησες τώρα...

Η Κάμερον Ντίαζ, σε συνέντευξη που έδωσε στο People, συμφωνεί: «Πράγματι, ήταν ένας παραλογισμός, μια γελοιότητα για όλους τους εμπλεκόμενους. Πήγαμε εκείνη τη μέρα στη δουλειά και είπαμε, ‘τι ώρα ξεκινάμε να ξευτιλιζόμαστε; Στις οκτώ; Τέλεια.»

Παρόλ’αυτά, ο Τζέικ Κάσνταν διαβεβαιώνει ότι οι δύο ηθοποιοί δε χρειάστηκαν και πολλή πίεση για να παίξουν μαζί στο «Bad Teacher» (όπου συμπρωταγωνιστούν με τον Τζέισον Σίγκελ). Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Κάμερον Ντίαζ ήταν ζευγάρι από το 2003 μέχρι το 2007 – τώρα η Ντίαζ βγαίνει με τον μοντέρ Αλεξ Ροντρίγκες, ενώ ο Τίμπερλεϊκ πρόσφατα χώρισε από την Τζένιφερ Μπιλ.

Πάντως, ο Τζέικ Κάσνταν θεωρεί πως όλα πήγαν καλά, επειδή οι δύο ηθοποιοί είναι, πάνω απ’ όλα, φιλαράκια κι επαγγελματίες: «Ηρθαν στο γύρισμα κι άρχισαν να το κάνουν. Κι ήταν τόσο αστείο, που δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να τραβάμε. Συνεχίσαμε σχεδόν για όλη τη μέρα και κλαίγαμε από τα γέλια!» Αυτό θα πει επαγγελματισμός!

Το «Bad Teacher» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Αυγούστου από τη Feelgood. Μέχρι τότε, πάρτε μια γεύση από την αναμφίβολη χημεία, βλέποντας παρακάτω το τρέιλερ.