Buzz

Τρέξε Τομ τρέξε...

στα 10

Από τα ωραιότερα fun blogs που είδαμε τελευταία το «Tom Cruise Running» είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του. Μια σειρά από φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως ο Τομ Κρουζ έχει ιδρώσει πολύ για να φτάσει μέχρι εδώ που έφτασε...

Τρέξε Τομ τρέξε...

Τώρα που το βλέπουμε από αυτήν την οπτική γωνία, ο Τομ Κρουζ έχει διανύσει το μισό κινηματογραφικό χρόνο της καριέρας του τρέχοντας (οι ειδικοί μιλούν για το 75% της φιλμογραφίας του). Ακόμη κι όταν δεν το απαιτούσε η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Από το «Far and Away» του 1992 μέχρι τις διαδοχικές «Επικίνδυνες Αποστολές» και από το «Coctail» του 1988 μέχρι τον «Πόλεμο των Κόσμων» του 2005, o Τομ Κρουζ διένυσε χιλιομετρικές αποστάσεις ικανές να κατατροπώσουν ακόμη και έναν πρωταθλητή δρομέα.

Ασε που μερικές από τις καλύτερες σκηνές στη φιλμογραφία του περιλαμβάνουν...τρέξιμο (αυτή στο «Γεννημένος στην 4η Ιουλίου» που τρέχει μέσα στη βροχή για να πάει στο χορό και αυτή στην έναρξη του «Vanilla Sky» στην έρημη Νέα Υόρκη, για να θυμηθούμε μόνο δύο).

Το πιο αστείο βέβαια στο «Tom Cruise Running» είναι πως ενδιάμεσα στα τρεχαλητά του Τομ Κρουζ υπάρχουν και μερικές φωτογραφίες με την ένδειξη «No Running». Αν είστε παρατηρητικοί, θα αντιληφθείτε εύκολα πως κάθε φορά που ο Τομ Κρουζ δεν έτρεχε, δεν περνούσε και πολύ καλά!

Απαραίτητο συμπλήρωμα στο blog «Tom Cruise Running» το βίντεο που ακολουθεί με ένα μοντάζ από σχεδόν όλες τις σκηνές τρεξίματος του Τομ Κρουζ.

Διαβάστε «τρέχοντας» περισσότερα για τον Τομ Κρουζ