Buzz

Τρέιλερ για το «The Incredible Burt Wonderstone». Απλώς abracamazing!

στα 10

Ο Στιβ Καρέλ, ο Στιβ Μπουσέμι κι ο Τζιμ Κάρεϊ ανταγωνίζονται για τη θέση του καλύτερου μάγου. Με τέτοια υπόθεση και τέτοια… χτενίσματα, ποιος δε θέλει να δει αυτήν την κωμωδία;

Τρέιλερ για το «The Incredible Burt Wonderstone». Απλώς abracamazing!

Ο Μπερτ Γουόντερστοουν (Στιβ Καρέλ) και ο Αντον Μάρβελτον (Στιβ Μπουσέμι) είναι συνεργάτες από παιδιά κι έφτασαν στο απόγειο της δόξας των μάγων performers. Με τα ασορτί βελούδινα κοστούμια τους, γεμάτα σβαρόφσκι και με τα μαλλιά πιστολάκι – λακ ώσπου να μείνουν ακίνητα, χάρισαν μαγεία και φαντασμαγορία σε μικρούς και μεγάλους. Μόνο που τώρα δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε μια αίθουσα. Ο ιμπρεσάριός τους (Τζέιμς Γκαντολφίνι) είναι έξαλλος. Ενας νέος μάγος, ο Στιβ Γκρέι, με τη μακριά κώμη ανάμεσα σε Γκάνταλφ και Europe, τα τατουάζ και τη σκληρή εικόνα, τους έχει κλέψει το κοινό. Ο Μπερτ θα παρατήσει τον Αντον και θα περάσει χρόνο με το παιδικό του ίνδαλμα, τον μάγο Ρανς Χόλογουεϊ (Αλαν Αρκιν), προσπαθώντας να θυμηθεί τι ήταν εκείνο που τον έκανε ν’ αγαπήσει τα μαγικά κόλπα στην αρχή.

Το «The Incredible Burt Wonderstone» είναι η επίσημη πρεμιέρα του South by Southwest στο Οστιν και βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Μαρτίου. Για την Ελλάδα δεν το βλέπουμε, προς το παρόν τουλάχιστον. Οπότε, απολαύστε στο gallery τα character posters, δείτε παρακάτω το τρέιλερ και δύο TV Spots και… καλή άνοιξη!