Buzz

«Trash»: Το «Slumdog Millionaire» συναντά την «Πόλη του Θεού» στη νέα ταινία του Στίβεν Ντάλντρι

στα 10

Γυρισμένη στην Βραζιλία, με την Ρούνι Μάρα και τον Μάρτιν Σιν σε μικρούς ρόλους, το φιλμ του Ντάλντρι μοιάζει με μια ενδιαφέρουσα έκπληξη.

«Trash»: Το «Slumdog Millionaire» συναντά την «Πόλη του Θεού» στη νέα ταινία του Στίβεν Ντάλντρι

Σχεδόν κανείς εκτός της Βραζιλίας, όπου τα γυρισματα της νέας ταινίας του Στίβεν Ντάλντρι αποτέλεσαν για καιρό σημαντική είδηση δεν γνώριζε μέχρι σήμερα πολλά για την νεά ταινία του σκηνοθέτη του «Γεννημένος Χορευτής» και του «Οι Ωρες».

Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι ο Ντάλντρι γύρισε την ταινία του μακριά από το Χόλιγουντ ή την Βρετανία, με ντόπιους ηθοποιούς (οι ρόλοι τόσο της Μάρα όσο και του Σιν μοιάζουν μάλλον δευτεροι) αλλά και ότι κράτησε ένα μάλλον χαμηλό προφίλ σε όλη την διαδικασία της παραγωγής της.

Βασισμένο στο βιβλίο του Αντι Μάλιγκαν και με το σενάριο του γραμμένο από τον Ρίτσαρντ Κέρτις (του «Love Actually»), το «Trash» αφηγείται την ιστορία τριών παιδιών του δρόμου που προσπαθούν να επιβιώσουν ψάχνοντας για χρήσιμα πράγματα σε έναν τεράστιο σκουπιδότοπο.

Οταν μια μέρα θα ανακαλύψουν μια δερμάτινη τσάντα γεμάτη έγγραφα και χρήματα, θα μπλέξουν σε μια αληθινή περιπέτεια καθώς όλοι μοιάζουν να θέλουν να την πάρουν από τα χέρια τους κι εκείνα θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν ποιος είναι ο λόγος που τόσο η διεφθαρμένη αστυνομία αλλά και «αξιοσέβαστοι» επιχειρηματίες ενδιαφέρονται τόσο γι αυτή.

Το πρώτο τρέιλερ υπόσχεται ένα φιλμ γεμάτο ενέργεια και ρυθμό αλλά και ίντριγκα, μακριά από τις τελευταίες ταινίες του Ντάλντρι («Σφραγισμένα Χείλη», «Εξαιρετικά Δυνατά κι Απίστευτα Κοντά») που έμοιαζαν να κινούνται σε ένα διαφορετικό ύφος.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες της Βραζιλίας στις 9 Οκτωβρίου κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα την δούμε σύντομα στις ανακοινώσεις είτε των ταινιών της Βενετίας είτε του Τορόντο. Προς το παρόν, δείτε το τρέιλερ.