Buzz

Take our breath away Τζον Χαμ που θα σε δούμε στο σίκουελ του «Top Gun»!

στα 10

Κι όχι μόνο o Τζον Χαμ: κι ο Εντ Χάρις κι ο Λιούις Πούλμαν (ο γιος του Μπιλ Πούλμαν) υπέγραψαν για το «Top Gun: Maverick»!

Take our breath away Τζον Χαμ που θα σε δούμε στο σίκουελ του «Top Gun»!

Συνωστισμός στην Επικίνδυνη Ζώνη: το καστ του σίκουελ του «Top Gun» μεγαλώνει.

Αυτό που ξέραμε ήταν ότι ο Τομ Κρουζ έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Top Gun: Maverick», με σκηνοθέτη τον Τζόζεφ Κοζίνσκι («Oblivion»). Δίπλα του είχαν υπογράψει οι Βαν Κίλμερ, Μάιλς Τέρ, Τζένιφερ Κόνελι και Γκλεν Πάουελ.

Σήμερα, και σύμφωνα με πηγές του Ηollywood Reporter, επιβεβαιώθηκε ότι ενώνουν δυνάμεις με το καστ και οι Τζον Χαμ (στον οποίο, όχι, δεν πάνε μόνο τα 50ς κουστούμια, αλλά και τα δερμάτινα), Εντ Χάρις (που απολαμβάνει ένα restart στην καριέρα του με το «Westworld») και ο γιος του Μπιλ Πούλμαν, Λιούις («Lean on Pete», «Battle of the Sexes»).

jon hamm 607

Ο ίδιος ο Κρουζ πάντως έχει καθησυχάσει τους φανς του αυθεντικού φιλμ για την ποιότητα της παραγωγής και την βαρύτητα του νέου σεναρίου: δεν ήθελε τον αριθμό «2» να πλαισιώνει τον τίτλο, ώστε να μην θεωρηθεί ένα απλό σίκουελ, αλλά μία άλλη είσοδος στην ιστορία του «Μάβερικ», του χαρακτήρα του, σήμερα.

Lewis Pullman 607 Πόσο μοιάζει στον πατέρα του: Λιούις Πούλμαν, γιος του Μπιλ

Ενα είναι σίγουρο: θα υπάρχουν αεροπλάνα, αντρικοί εγωισμοί, κόντρες και η σήμα κατατεθέν μουσική του Χάρολντ Φαλτερμάιγερ.

Κι ο (αγέραστος) Τομ Κρουζ που πόζαρε πριν λίγες εβδομάδες, την πρώτη μέρα γυρισμάτων, σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Top Gun Maverick 607

Διαβάστε περισσότερα: