Buzz

Τομ Χάνσον Καλεί Τζόνι Ντεπ

στα 10

Τα ερωτήματα καυτά: θα κάνει, ή δε θα κάνει πέρασμα από το κινηματογραφικό "21 Jump Street" ο Τζόνι Ντεπ;

Τομ Χάνσον Καλεί Τζόνι Ντεπ
Το styling έχει, λίγο, αλλάξει... Τζόνι Ντεπ και Τσάνινγκ Τέιτουμ, το παρελθόν και το μέλλον του Τομ Χάνσον στο "21 Jump Street"

Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και πάνω από ένα χρόνο: θα κάνει ο Τζόνι Ντεπ γκεστ εμφάνιση στην κινηματογραφική εκδοχή της σειράς που αγαπήσαμε στην εφηβεία μας, «Ομάδα Δράσης 21»; Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Τώρα που το γύρισμα της ταινίας, με πρωταγωνιστές τον Τζόνα Χιλ («Superbad») και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ («Dear John») ως Τομ Χάνσον, και σκηνοθέτες τους Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ, το δημιουργικό δίδυμο πίσω από το «Cloudy, With a Chance of Meatballs», ξεκινά, οι απανταχού κουτσομπόληδες μοιάζουν να το επιβεβαιώνουν, αν και επίσημη ενημέρωση δεν έχει δοθεί από την παραγωγή. Σε περσινή του συνέντευξη στο Entertainment Weekly, ο Τζόνι Ντεπ είχε πει, αστειευόμενος, «Κάποιος θα αναρωτηθεί τι απέγινε ο Τομ Χάνσον και θα με ξετρυπώσουν κάπου, τρομοκρατημένο, να κατεβάζω φυστικοβούτυρο.»

Το σίγουρο είναι ότι μια επιστροφή στις ρίζες θα κάνει καλό στον Τζόνι Ντεπ που τελευταία μοιάζει να έχει επαναπαφθεί στις δάφνες του Τζακ Σπάροου και στην αισθητική «είμαι Τουρίστας στο Χόλιγουντ, ζω στη Γαλλία όπου δεν πλένονται πολύ συχνά…».