Buzz

Ο Τομ Κρουζ πέφτει από το αεροπλάνο για να ευχαριστήσει τους φανς για το «Top Gun: Maverick»

στα 10

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Mission Impossible: Dead Reckoning», ο Κρουζ αποφάσισε να πει και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φανς για μια υπέροχη κινηματογραφική χρονιά.

Ο Τομ Κρουζ πέφτει από το αεροπλάνο για να ευχαριστήσει τους φανς για το «Top Gun: Maverick»

Μόνο ο Τομ Κρουζ θα μπορούσε να κάνει μια τόσο ασήμαντη ανακοίνωση κατά την διάρκεια ένας επικίνδυνου stunt.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Mission Impossible: Dead Reckoning» στη Νότια Αφρική, ο Κρουζ έπεσε από ένα αεροπλάνο μιλώντας ταυτόχρονα στους φανς του για να τους ευχαριστήσει για μια υπέροχη κινηματογραφική χρονιά, σε ένα βίντεο το οποίο προβλήθηκε χτες Κυριακή στο αμερικάνικο δίκτυο του CBS στο διάλλειμα του NFL.

Διαβάστε ακόμα: Ηρθε η ώρα να διαλέξουμε πλευρά. Πρώτο τρέιλερ για την «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο»

tom cruise

Στο βίντεο αυτό, του μόλις ενάμιση λεπτού, βλέπουμε τον Κρουζ να μιλάει για το «Top Gun: Maverick» και την υποστήριξη που έδειξαν οι φανς στην ταινία πηγαίνοντας σινεμά και κάνοντάς τη μια από τις πιο εισπρακτικά επιτυχημένες ταινίες της χρονιάς. Και καθώς έφτανε όλο και πιο κοντά στο έδαφος ο Κρουζ είπε «μου τελειώνει το υψόμετρο, οπότε πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά. Πρέπει να πάρουμε αυτό το πλάνο. Να έχετε όλοι ασφαλείς και χαρούμενες διακοπές, θα σας δούμε στον κινηματογράφο».

Το «Top Gun: Maverick» ολοκλήρωσε την πορεία του στο box office, λίγο πριν κάνει την πρεμιέρα του στις 22 Δεκεμβρίου στο Paramount+, κερδίζοντας 718 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και έφτασε τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Οχι και άσχημα…