Buzz

Δείτε τη Λίνα Ντάναμ να σκηνοθετεί την Ελίζαμπεθ Μος σε μία μικρού μήκους ταινία

στα 10

To HBO κυκλοφορεί το trailer του «Tokyo Project», μίας μικρού μήκους ταινίας που συνσκηνοθετεί η Λίνα Ντάναμ.

Δείτε τη Λίνα Ντάναμ να σκηνοθετεί την Ελίζαμπεθ Μος σε μία μικρού μήκους ταινία

Λίγα 24ωρα πριν, κέρδισε το πρώτο της ΕΜΜΥ της για το «Handmaid’s Tale». Η Ελίζαμπεθ Μος όμως δεν έχει επαναπαυτεί στις δάφνες της σειράς, της οποίας περιμένουμε με αγωνία το 2ο κύκλο.

Διαβάστε αναλυτικά: Βραβεία ΕΜΜΥ 2017

Οι πρώτες ειδήσεις τη θέλουν να υπογράφει για να πρωταγωνιστήσει στο «Call Jane», την επόμενη ταινία του Σάιμον Κέρτις, που θα εξιστορεί «την ιστορία γυναικών στα 60ς αμερικανικά προάστια που οργάνωσαν ένα δίκτυο αλληλοβοήθειας για ασφαλείς εκτρώσεις, το "Jane Collective", όταν ακόμα οι αμβλώσεις ήταν παράνομες στις ΗΠΑ».

elisabethmoss

H Oprah δίνει το ΕΜΜΥ στην Ελίζαμπεθ Μος

Η δεύτερη είδηση τη βρίσκει στο ΗΒΟ, να πρωταγωνιστεί στο «Tokyo Project», μίας μικρού μήκους ταινίας που τη σκηνοθεσία (μαζί με τον Ρίτσαρντ Σέπαρντ του «Girls») και την παραγωγή υπογράφει η Λίνα Ντάναμ. Από τη σύνοψη και τις πρώτες εικόνες, το «Tokyo Project» δίνει την αίσθηση ενός μίνι «Lost in Translation».

«Ο Σεμπάστιαν βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στο Τόκυο, όπου συνεχώς, όπου κι αν πηγαίνει, συναντά μία μυστηριώδη Αμερικανίδα. Εκείνη βγάζει φωτογραφίες, εκείνος τη ρωτά τι της αρέσει να αποθανατίζει («τέλεια πράγματα», «ατελή πράγματα»). Εκείνη είναι εκεί και ταυτόχρονα αισθάνεται σα φάντασμα. Στο τέλος, ο Σεμπάστιαν θα ανακαλύψει την επώδυνη αλήθεια: το παρελθόν είναι τόσο ασαφές, όσο και η αγάπη...»

Το «Tokyo Project» θα προβληθεί στο HBO στις 14 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

.

Διαβάστε περισσότερα: