Buzz

Το σινεμά στο βωμό της ποπ κουλτούρας!

στα 10

Σε ένα θρίαμβο της ποπ κουλτούρας, δύο αμερικάνοι καλλιτέχνες ανακυκλώνουν αναφορές από το σινεμά, τη μουσική και τα κινούμενα σχέδια σε ένα συχνά ενοχλητικό αλλά άκρως απολαυστικό ψηφιδωτό - αντανάκλαση της διαταραγμένης εποχής μας.

Το σινεμά στο βωμό της ποπ κουλτούρας!
Το έργο ονομάζεται «Truck Norris» και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

«Ο Πάρντι και ο Σκίνερ ενώνουν εικόνες που νιώθεις ότι έχεις δει σε ένα υγρό όνειρο μετά από μια νύχτα γερού μεθυσιού. Εικόνες που δεν θα μοιραζόσουν με κανέναν από το φόβο μην ενοχληθεί. Οικείες και τρομακτικές, είναι η μοντέρνα εκδοχή των παιδικών ζωγραφιών που συνηθίζεις να βλέπεις στα ιατρεία των παιδιάτρων.»

Κάπως έτσι περιγράφει ο αμερικάνος κωμικός Πολ Σίρ την έκθεση των Αλεξ Πάρντι και του Σκίνερ, δύο νέων καλλιτεχνών που με την υπογραφή «Τhe Butcher Kings» ανακυκλώνουν σε μια σειρά από illustrations από τον Ρότζερ Ράμπιτ μέχρι τον Γουιλ Σμιθ και από τον C3PO μέχρι τον Κερτ Κομπέιν.

Ακατάλληλο για όσους δεν αντέχουν τις εξώφαθλμες σκηνές σεξ (τον Easy E για παράδειγμα να κάνει σεξ με τον Τ-1000 από το «Τerminator 2» ή τις σκατολογικές αναφορές (που οι δύο καλλιτέχνες είδαν στο «Ghostbusters» για παράδειγμα), το έργο των «The Butcher Kings» εκτίθεται στην γκαλερί «1988» στο Melrose από τις 6 έως τις 29 Οκτωβρίου.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο επίσημο site της Gallery1998