Buzz

Το σινεμά σαν ταξιδιωτικό γραφείο

στα 10

Μια δημιουργική ομάδα από την Νότιο Αφρική, σχεδιάζει πόστερ για τουριστικούς προορισμούς, που δυστυχώς μπορείτε να επισκεφθείτε, μόνο αν πάτε σινεμά.

Το σινεμά σαν ταξιδιωτικό γραφείο

Δεν μπορείτε να πάτε στον πλανήτη Πανδώρα παρά μόνο με τα διαστημόπλοια του «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον. Είναι (ευτυχώς) αδύνατον να κλείσετε δωμάτιο στο Overlook Hotel της «Λάμψης». Η Μίνας Τίριθ του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», αν υπήρχε θα ήταν γεμάτη τουρίστες και πραγματικά δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος θα ήθελε να επισκεφθεί το Skull Island του «King Kong».

Ομως ακόμη κι αν όλοι οι παραπάνω προορισμοί δεν υπάρχουν, οι άνθρωποι πίσω από την Muti, μια ομάδα illustrators και graphic designers στη Νότιο Αφρική, δοκίμασαν να φανταστούν πως θα ήταν τα διαφημιστικά τους πόστερ για την προσέλκυση επισκεπτών, αν υπήρχαν ήδη από την δεκαετία του '50.

Το πρότζεκτ, ήταν μια καμπάνια της αλυσίδας κινηματογράφων Ster-Kinekor και είναι αναμφίβολα πετυχημένα. Ακόμη περισσότερο μάλιστα, αφού το ταξίδι ως αυτούς τους αλλόκοτους, ξεχωριστούς κόσμους, είναι τόσο φτηνό, όσο ένα εισιτήριο για την επόμενη προβολή...

2

2

2

2