Buzz

Το Sakrifis των Mohammad σκηνοθετημένο από τον Μπάμπη Μακρίδη!

στα 10

Αποτελούμενοι από τους Coti K, ILIOS και Νίκο Βελιώτη, οι Mohammad συνοδεύουν τη νέα τους κυκλοφορία «Som Sakrifis» από την βερολινέζικη Pan Records με ένα live στο six d.o.g.s. στις 15 Νοεμβρίου και ένα βίντεο κλίπ, σκηνοθετημένο από τον Μπάμπη Μακρίδη του «L».

Το Sakrifis των Mohammad σκηνοθετημένο από τον Μπάμπη Μακρίδη!

Πρότζεκτ των Coti K (στο κοντραμπάσο), ILIOS (στον ταλαντωτή) και Νίκου Βελιώτη (στο τσέλο), η μουσική των Mohammad δεν καταχωρείται εύκολα, αφού προτιμά να κινείται ανάμεσα στην εξερεύνηση και τις συνηχήσεις, παράγοντας τελικά σκοτεινές μελωδίες που μοιάζουν βγαλμένες μέσα από μια μυστηριώδη πηγή ήχου.

Οσο ιδιοσυγκρασιακή είναι η μουσική των Mohammad, τόσο σαγηνευτικά περίεργο είναι και το βίντεο που γύρισε ο Μπάμπης Μακρίδης του «L» (διαβάστε περισσότερα εδώ) για το Sakrifis από τη νέα κυκλοφορία του σχήματος «Som Sakrifis» από την βερολινέζικη Pan Records.

Το βίντεο είναι μια παραγωγή της Beben Film (Αμάντα Λιβανού - Μπάμπης Μακρίδης), διεύθυνση φωτογραφίας έκανε ο Χρήστος Καραμάνης, μοντάζ ο Γιάννης Σακαρδίσης και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Οι Mohammad θα παρουσιάσουν το «Som Sakrifis» στο six d.o.g.s στις 15 Νοεμβρίου. Μάθετε περισσότερα για τις κυκλοφορίες και τις ζωντανές τους εμφανίσεις στο επίσημο site τους στο ιντερνετ.