Buzz

Το μεγαλύτερο κοκτέιλ πάρτι (που έγινε ποτέ)

στα 10

Το «The Longest Coctail Party», του Ρίτσαρντ ΝτιΛέλο για την εσπεριδοειδή πολυ-εταιρία των Beatles ετοιμάζεται για τον κινηματογράφο με σκηνοθέτη τον «ειδικό» στην ιστορία της μουσικής Μάικλ Γουιντερμπότομ.

Το μεγαλύτερο κοκτέιλ πάρτι (που έγινε ποτέ)
Oι Beatles στην ταράτσα της Apple Corps το 1968

Ηταν Μάιος του 2010, όταν ο Λίαμ Γκάλαχερ ανακοίνωσε πως η εταιρεία του «In 1 Productions» θα αναλάβει μια ταινία μεγάλου μήκους για την multimedia εταιρεία των Βeatles, την Apple Corps (μιας από τις πιο πρωτοποριακές εταιρίες ακόμη και σήμερα στη μουσική βιομηχανία) βασισμένη στο βιβλίο του Ρίτσαρντ ΝτιΛέλο «The Longest Coctail Party» Μέχρι στιγμής τα μόνα πράγματα που είναι γνωστά για την ταινία είναι ο σεναριογράφος της που δεν θα είναι άλλος από τον Τζέσε Αρμστρονγκ, ένα από τα πιο κωμικά μυαλά της Βρετανίας («In The Loop», «Four Lions» και ο σκηνοθέτης της θα είναι ο Μάικλ Γουιντερμπότομ.

Υποψήφιος για να υποδυθεί τον κεντρικό ήρωα του μυθιστορήματος, τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της Apple, Ντέρεκ Τέιλορ, ήταν μέχρι σήμερα ο Τζόνι Ντεπ. Οπως δηλώνει ο ίδιος ο παραγωγός Αντριου Ιτον: «Ο Τζόνι θα ήταν τέλειος, αλλά το πρόβλημα είναι πως ο Ντέρεκ Τέιλορ είναι από το Λίβερπουλ και είναι 32 με 33 χρόνων στην ιστορία, ενώ ο Τζόνι Ντεπ είναι ήδη 48 και Αμερικάνος». Ωστόσο δεν αποκλείει τη συμμετοχή του κολλητού του Γκάλαχερ, Ντεπ σε κάποιο άλλο ρόλο της ταινίας.

Είμαστε σίγουροι πως κάποιος ρόλος θα βρεθεί και για τον Λίαμ Γκάλαχερ, που μπορεί επιτέλους να βγάλει το απωθημένο του με την λατρεία του προς τους Beatles...