Buzz

Το ξέρουμε ότι το περιμένετε: δείτε πρώτοι την «Ολική Επαναφορά»!

στα 10

Εικοσιδύο χρόνια μετά το cult «Total Recall» του Πολ Βερχόφεν, ο Κόλιν Φάρελ επιχειρεί να περπατήσει στη βαριά σκιά του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Θα τα καταφέρει; Tο Flix και η Feelgood σας προσκαλούν να δείτε πρώτοι το πολυαναμενόμενο remake της «Ολικής Επαναφοράς». Διαβάστε πώς θα κερδίσετε προσκλήσεις για την avant premiere!

Flix Team
Το ξέρουμε ότι το περιμένετε: δείτε πρώτοι την «Ολική Επαναφορά»!

Ο Ντάγκλας Κουέιντ ζει σ' ένα σκοτεινό φουτουριστικό μέλλον όπου μία εταιρία ονείρων, η Recall, υπόσχεται να εμφυτεύσει κατασκευασμένες αναμνήσεις και παραστάσεις στο μυαλό σου, κάνοντας την πραγματικότητά σου λίγο πιο ανεκτή. Ο ίδιος, εργάτης και σύζυγος μίας πανέμορφης αστυνομικού (Κέιτ Μπέκινσεϊλ) δεν γνωρίζει ότι ... έτσι κι αλλιώς ζει με δανεικές μνήμες. Σύντομα όμως θα ξυπνήσει στον εφιάλτη του, όπου τίποτα δεν είναι όπως νομίζει κι εκείνος θα πρέπει να ακολουθήσει το νήμα για να βρει ποιος πραγματικά ήταν. Στο φόντο της προσωπικής του ιστορίας και αλληλένδετα με αυτήν, ο κόσμος του βάλλεται από βρώμικους πολιτικούς και «τρομοκράτες» που προσπαθούν να θυμήσουν σε κοιμισμένους πολίτες ότι η ζωή τους τους ανήκει.

Ο Βρετανός Λεν Γουάιζμαν ανέλαβε, όχι ακριβώς το remake, αλλά την εκ νέου μεταφορά του θρυλικού διηγήματος του Φίλιπ Κ. Ντικ «We Can Remember It For You Wholesale» στην μεγάλη οθόνη – κάτι που το 1990 είχε κάνει ο Πολ Βερχόφεν με πρωταγωνιστή τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ και τίτλο «Total Recall» (Ολική Επαναφορά). Ποιος δε θυμάται το action θρίλερ επιστημονικής φαντασίας και τον Αρνι να παλεύει με ανδροειδή και να ξεστομίζει ατάκες που έχουν τη δική τους camp διάσταση στην κινηματογραφική ιστορία: «Consider this a divorce!» (όσο φύτευε μια σφαίρα στη «γυναίκα» του Σάρον Στόουν).

Πιο σκοτεινή και πιο πολιτική ταινία από την cult προκάτοχό της, με εκπληκτική σκηνογραφία και δύο συμπρωταγωνίστριες στο πλευρό του Φάρελ που μπορούν να δείρουν και το πιο σκληρό αρσενικό (Κέιτ Μπέκινσεϊλ και Τζέσικα Μπιλ), η «Ολική Επαναφορά» του Γουάιζμαν είναι μία αλληγορία φαντασίας κατασκευασμένη εκ νέου για την γενιά του σήμερα.

Διεκδικήστε μια από τις 20 διπλές προσκλήσεις για να δείτε πρώτοι το «Total Recall» τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στον κινηματογράφο VILLAGE 15 CINEMAS @ THE MALL (Aνδρέα Παπανδρέου, ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα, Μαρούσι). Στείλτε μας e-mail στο win@flix.gr, αναφέροντας οπωσδήποτε στο θέμα «Ολική Επαναφορά» και σημειώνοντας στο κείμενο απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με email το πρωί της Δευτέρας.

H «Ολική Επαναφορά» κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου από την Feelgood.