Buzz

Το F2G Cinema σε στέλνει σινεμά με όλη την παρέα σου!

στα 10

Θέλεις να κερδίσεις προσκλήσεις για να δεις το «Iron Man 3» με τους φίλους σου; Το F2G Cinema μπορεί να πραγματοποιήσει την επιθυμία σου! Διάβασε πώς...

Flix Team
Το F2G Cinema σε στέλνει σινεμά με όλη την παρέα σου!

Ο Iron Man, μετά ακριβώς από τα γεγονότα των «Avengers», βλέπει τη ζωή του να κλονίζεται: το σπίτι, το επιτελείο, το εργαστήριό του δέχονται επίθεση, ο κόσμος του ισοπεδώνεται και οι αγαπημένοι του άνθρωποι κινδυνεύουν. Ο Mandarin, ένας από τους πιο ισχυρούς εχθρούς του απειλεί την ύπαρξη του υπερήρωα, αλλά ο Τόνι Σταρκ είναι αποφασισμένος, όχι μόνο να πάρει εκδίκηση, αλλά και να απαντήσει επιτέλους στο αιώνιο ερώτημα αν είναι η στολή που κάνει τον άνθρωπο ή ο άνθρωπος που κάνει τη στολή...

Είναι λοιπόν ο άνθρωπος-ατσάλι ανίκητος; Μπορεί να προστατεύσει όσους αγαπά; Είναι ήρωας; Το τρίτο μέρος των ταινιών «Iron Man», σκηνοθετημένο από τον Σέιν Μπλακ («Kiss Kiss Bang Bang», «Φονικό Οπλο») υπόσχεται να μας συγκλονίσει.

Και το F2G Cinema υπόσχεται να μην μας αφήσει σε αγωνία!

Tο F2G Cinema έχει ένα special δώρο για τους σινεφίλ φίλους του, αλλά και τους θαυμαστές του Τόνι Σταρκ. Μοιράζει από 4 προσκλήσεις για την avant premiere του «Iron Man 3», το οποίο κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 25 Απριλίου, ώστε κάθε τυχερός να μπορεί να πάρει και την παρέα του μαζί! Ζήστε την απόλυτη action εμπειρία του δεύτερου sequel του ατσαλένιου υπερήρωα της Marvel λοιπόν, παίρνοντας απλά μέρος στο διαγωνισμό του F2G Cinema.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη ιστοσελίδα του F2G.GR, ή στην σελίδα του F2G στο Facebook και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Κάθε τυχερός θα κερδίσει, μετά από κλήρωση, από 4 δωρεάν προσκλήσεις για τις avant premieres του «Iron Man 3» την Τρίτη 23 Απριλίου, σε Αθήνα (σε 3D), Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Υπάρχει κι ένα ακόμη όμως σούπερ δώρο: ένα θεματικό ταξίδι «IronMan3» εμπειρίας στο Τόκυο, για 2 άτομα!

Καλή επιτυχία!