Buzz

Το «Drive» αλά γαλλικά!

στα 10

Αν δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πώς θα έμοιαζε το «Drive» στα γαλλικά, τώρα μπορείτε να το μάθετε. Κρατάει μόλις τρία λεπτά και ανήκει στη νέα μόδα του «sweding»...

Το «Drive» αλά γαλλικά!
Δεν τον λες και Ράιαν Γκόσλινγκ...

Ηταν μόλις πριν λίγο καιρό, όταν ο Μισέλ Γκοντρί θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο γύριζαν τις ταινίες οι ήρωες του στο «Βe Kind Rewind», φτιάχνοντας μια χειροποίητη εκδοχή του «Ταξιτζή» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Το επόμενο γαλλικό χτύπημα στο «γύρισε μόνος σου την αγαπημένη σου ταινία» (aka «sweding») έχει για θέμα το ήδη δημοφιλές στην παγκόσμια ποπ κουλτούρα «Drive» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν και περισσότερο από το να διηγηθεί ολόκληρη την ιστορία της ταινίας σε τρία λεπτά, επικεντρώνεται στο ανεξίτηλο σημάδι του «είμαι τόσο cool και σέξι χωρίς να κάνω τίποτα» που άφησε η ερμηνεία του Ράιαν Γκόσλινγκ στο ρόλο του «οδηγού».

To βίντεο υπογράφει ο ο επονομαζόμενος ως GZA γάλλος visual artist, οποίος σύμφωνα με το βιογραφικό του γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε σε διάφορα μέρη της Γαλλίας πριν ασχοληθεί με το design, τη ζωγραφική και το video art σε έναν - ομολογουμένως εντυπωσιακό - όγκο δουλειάς που μπορείτε να δείτε στο επίσημο site του.

Δείτε εδώ και την animation εκδοχή του «Drive»