Industry

Το «Αν...» έκανε 100.000 εισιτήρια το πρώτο 4ήμερο!

στα 10

Το box office του πρώτου Σαββατοκύριακου της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεπερνά τις προσδοκίες και θυμίζει πώς λειτουργεί μια... υγιής αγορά!

Το «Αν...» έκανε 100.000 εισιτήρια το πρώτο 4ήμερο!

Φάνηκε ήδη από την πρώτη μέρα προβολών του «Αν...» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους κινηματογράφους, ότι η ταινία θα πάει καλά εισπρακτικά: την πρώτη Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, η ταινία έκανε σε 113 αίθουσες πανελλαδικά, 18.911 εισιτήρια. Το νούμερο αυτό σημαίνει ότι το «Αν...» έκανε το 3ο πιο επιτυχημένο, εισπρακτικά, άνοιγμα ελληνικής ταινίας στη... σύγχρονη ιστορία, μετά το «Μόλις Χώρισα» και το «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο».

Εχοντας ολοκληρώσει, πια, το πρώτο και ενδεικτικό 4ήμερο προβολών της, η ταινία 98.789 εισιτήρια πανελλαδικά, πράγμα που σημαίνει ότι περνά ασφαλώς στην πρώτη θέση το box office ελληνικών ταινιών για φέτος, το 2012. Τι άλλα ρεκόρ θα σπάσει στην πορεία, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε! Το σίγουρο είναι ότι όταν μια mainstream ελληνική ταινία πηγαίνει καλά εισπρακτικά, η αγορά μας μοιάζει υγιής κι αυτό είναι καλό δείγμα.

Περισσότερο «Αν...»