Buzz

Τίτλος για το «μιούζικαλ» των αδερφών Κοέν!

στα 10

Βασισμένο αφηρημένα στη ζωή του Ντέιβ Βαν Ρονκ, πρωτεργάτη της φολκ μουσικής των 60s, το καινούριο μουσικό φιλμ των αδερφών Κοέν θα έχει τίτλο «Inside Llewyn Davis».

Τίτλος για το «μιούζικαλ» των αδερφών Κοέν!
O Ντέιβ Βαν Ρονκ, έμπνευση για το καινούριο φιλμ των αδερφών Κοέν!

Λίγα έρχεται να προσθέσει ο τίτλος της καινούριας ταινίας των αδερφών Κοέν σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τη μουσική ταινία, βασισμένη στον μύθο της φολκ Ντέιβ Βαν Ρονκ, γνωστού περισσότερου ως «The Mayor of MacDougal Street».

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ

Ωστόσο, αυτό που διαφαίνεται από την αλλαγή του ονόματος του κεντρικού πρωταγωνιστή στον τίτλο της ταινίας είναι πως οι Κοέν κινούνται μάλλον ελεύθερα στο σενάριο με την υποστήριξη του παραγωγού Σκοτ Ρούντι (συνεργάστηκε μαζί τους στο «Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους») και του StudioCanal.

Οσο για το πως θα χειριστούν το θέμα «μουσική» μέσα στην ταινία, το μόνο που έχει δηλώσει ο Τζόελ Κοέν είναι πως «η μουσική θα ερμηνευτεί όλοι ζωντανά με ένα όργανο» ενώ ο διευθυντής φωτογραφίας Ρότζερ Ντίκινς είχε δηλώσει πως για αυτήν την ταινία σκέφτονται μια λογική «16mm στο στιλ των ντοκιμαντέρ του Ντ. Α. Πενεμπέικερ».

Αναμένοντας...