Buzz

Η Τίνα Φέι επιστρέφει στην τηλεόραση #diplis

στα 10

Η δημιουργός και παραγωγός κωμικών τηλεοπτικών σειρών αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση και... μυθοπλαστικά. Για τη δεύτερη σεζόν του «Great News», η Τίνα Φέι θα περάσει μπροστά από την κάμερα με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Τίνα Φέι επιστρέφει στην τηλεόραση #diplis

Η Τίνα Φέι δεν έχει σταματήσει ποτέ να κάνει τηλεόραση: είτε γράφοντας και πρωταγωνιστώντας σε σκετς του Saturday Night Live, είτε υπογράφοντας νέες σουρεαλιστικές κωμωδίες όπως το «Unbreakable Kimmy Schmidt». Oμως δεν είχε «επιστρέψει στην τηλεόραση» από το τέλος του «30 Rock», της ριζοσπαστικής sit com που την ήθελε παραγωγό ενός σόου στο NBC.

Σήμερα ανακοινώθηκε η μεγάλη της επιστροφή. Στο δικής της παραγωγής «Great News», μία κωμωδία που διαδραματίζεται στα παρασκήνια ενός δελτίου ειδήσεων, η Φέι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Θυμηθείτε κι αυτό: Οχι, η Τίνα Φέι δε θα απολογηθεί για «αυτό» το σκετς στο SNL

Great News 607 1

Το «Great News» έχει ήδη ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο του στο NBC (η Φέι θα ενώσει δυνάμεις με το καστ στη 2η σεζόν) και εξιστορεί τις περιπέτειες μίας 30χρονης κόρης που δουλεύει ως δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του φιξιόν τηλεοπτικού σταθμού MMN, όταν η ενοχλητική και χωρίς όρια μητέρα της προσλαμβάνεται ως μαθητευόμενη στα πλατό.

Διαβάστε κι αυτό: Η Τίνα Φέι έχει πολλά να πει για την υποκρισία του Χόλιγουντ και των Οσκαρ

Great News 607 2

Η Φέι δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει αρχικά σε 7 επεισόδια το νέου κύκλου ως η νέα διευθύντρια ειδήσεων, η Νταϊάνα, η οποία θα είναι η δυναμική, φιλόδοξη, απαιτητική... σκύλα της παρέας.

Μπορούμε ήδη να τη φανταστούμε. Κι ανυπομονούμε!

High-five a million angels!

Διαβάστε περισσότερα: