Buzz

Τι θ’ απογίνουμε χωρίς «Twilight»; Θα βλέπουμε το «The Host»! Ξεκινήστε απ’ το τρέιλερ…

στα 10

Δύο έφηβοι που γίνονται τρεις, ανταγωνισμός μεταξύ τους, ένα απαγορευμένο πάθος και μεταφυσικές (για την ακρίβεια… διαστημικές!) ιδιότητες: σας θυμίζει κάτι; Ναι, η Στέφανι Μέγιερ φέρνει τη νέα τριλογία της στο σινεμά!

Τι θ’ απογίνουμε χωρίς «Twilight»; Θα βλέπουμε το «The Host»! Ξεκινήστε απ’ το τρέιλερ…

Στο κοντινό μέλλον, η ανθρωπότητα έχει αφανιστεί από τη Γη. Μια παρασιτική φυλή εξωγήινων, που λέγονται «Souls», έχει καταλάβει τα σώματα των ζωντανών, έχει διαγράψει τη μνήμη τους και κατοικεί μέσα τους. Η Μέλανι Στράιντερ, ένα έφηβο «αμόλυντο» κορίτσι γνωρίζει έναν ακόμα επιζώντα, τον Τζάρεντ και τον ερωτεύεται. Γρήγορα οι Souls θα προσπαθήσουν να καταλάβουν και το σώμα της Μέλανι αλλά… θα βρουν αντιστάσεις! Τα αισθήματά της είναι τόσο δυνατά που τους εμποδίζουν. Οσο εξακολουθεί ν’ αγαπά ειλικρινά τον Τζάρεντ, το σώμα της είναι απόρθητο!

Ή κάπως έτσι, απ’ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε από το τρέιλερ – λεπτομέρειες από τους αναγνώστες του βιβλίου είναι ευπρόσδεκτες! Η Στέφανι Μέγιερ εξέδωσε το «The Host» 2008 και υποσχέθηκε ότι, εάν πήγαινε καλά, θα συνέχιζε με δύο ακόμα sequels: το «The Soul» και το «The Sequel», τα οποία όμως ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί.

Εν τω μεταξύ ο Αντριου Νίκολ, που αγαπήσαμε για το «Gattaca» και συναντήσαμε πιο πρόσφατα με το «In Time», αποφάσισε να κάνει το «The Host» ταινία, με θαυμάσια πρωταγωνίστρια τη Σίρσα Ρόναν (με πιο ενδιαφέρουσα όψη και οπωσδήποτε καλύτερες υποκριτικές ικανότητες από την Κρίστεν Στιούαρτ) και δίπλα της τους δυνητικούς νέους Ρόμπερτ Πάτινσον, τον Μαξ Αϊρονς και τον Τζέικ Εϊμπελ. Το καστ συμπληρώνεται, στους σημαντικούς δεύτερους ρόλους, από την Νταϊάν Κρούγκερ και τον Γουίλιαμ Χερτ.

Το «The Host» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 29 Μαρτίου και στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2013 από την Audiovisual.

Δείτε το «Λυκόφως: Χαραυγή Μέρος 2», μετά αποχαιρετήστε το «Twilight Saga», δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «The Host» και… πιάστε το διάβασμα!