Buzz

Τι σχέση έχει ο Ζακ Γαλιφιανάκης με τον... Χάρι Πότερ;

στα 10

Το νέο πόστερ του «Hangover III» διαφημίζει το τέλος της τριλογίας, παρωδώντας την αφίσα του μεγάλου φινάλε του Χάρι Πότερ franchise. Δείτε το...

Τι σχέση έχει ο Ζακ Γαλιφιανάκης με τον...  Χάρι Πότερ;
Οχι, σας παραπλανήσαμε: ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δε θα είναι μέρος του hangovered καστ.

Γνωρίζαμε ότι το «The Hangover 3» θα εστιάσει στον «Αλαν», δηλαδή στον χαρακτήρα του Ζακ Γαλιφιανάκη. Το είχε ξεκαθαρίσει ο ίδιο ο Τοντ Φίλιπς σε συνέντευξή του πριν από λίγους μήνες. «Ο Αλαν περνά μια κρίση μετά το θάνατο του πατέρα του και το ‘wolfpack’, οι φίλοι του, είναι το μόνο που του έχει απομείνει.» Η νέα ταινία θα είναι ένα road movie, το Λας Βέγκας όπου εξελισσόταν η πρώτη ταινία θα είναι μια από τις στάσεις της παρέας και κάτι θα επιστρέψει από το παρελθόν στη ζωή των τεσσάρων αντρών (θα είναι η «Τζέιντ», η Χίδερ Γκρέιχαμ που επιστρέφει με μεγαλύτερο ρόλο;) για να τους στοιχειώσει! Ενα είναι σίγουρο για τον Φίλιπς: «Το τρίτο ‘Hangover’ θα είναι ένα ταιριαστό τέλος σ’ αυτήν την όπερα χάους και λάθος επιλογών.»

Το νέο πόστερ που μόλις κυκλοφόρησε το επιβεβαιώνει: ήρθε η ώρα του Ζακ Γαλιφιανάκη, εκτός από συμπαθητικό side kick, να ηγηθεί της συμμορίας. Η παρωδία στα κόκκινα, με την αφίσα που χαβαλεδιάζει την αντίστοιχη του απόλυτου τέλους της Χάρι Πότερ saga, όμως ένα είναι σίγουρο: το «Hangover IIΙ» θα είναι το τέλος.

Αύριο θα δούμε και το πρώτο trailer, οπότε να έχετε το νου σας. Προς το παρόν, απολαύστε την αφίσα...

1Το «Hangover IIΙ» θα κυκλοφορήσει 24 Μαΐου στην Αμερική και μια εβδομάδα αργότερα, στις 30 Μαΐου, στην Ελλάδα.

2