Buzz

Τι μάθαμε για το «Wolverine» από το live chat με τους Χιου Τζάκμαν και Τζέιμς Μάνγκολντ!

στα 10

Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής του νέου «Wolverine» έδωσαν χθες βράδυ μία live συνέντευξη από το σετ των γυρισμάτων στην Αυστραλία και το Flix κράτησε σημειώσεις. Διαβάστε τα highlights αλλά δείτε και το βίντεο ολόκληρου του live chat.

Τι μάθαμε για το «Wolverine» από το live chat με τους Χιου Τζάκμαν και Τζέιμς Μάνγκολντ!
Οι Χιου Τζάκμαν και Τζέιμς Μάνγκολντ με τον Ράιαν Πενάγκος («Agent M») της Marvel που συντόνισε το chat

Σας το είχαμε διαφημίσει και πολλοί από εσάς το παρακολούθησαν live: ο Χιου Τζάκμαν και ο Τζέιμς Μάνγκολντ έδωσαν ζωντανά μία χορταστική συνέντευξη απατώντας στις ερωτήσεις των φανς από όλο τον κόσμο για το νέο «Wolverine», που ολοκληρώνει τα γυρίσματά του στα στούντιο της Αυστραλίας.

Τι προετοιμασία έκανε ο Χιου; Που έγιναν τα γυρίσματα; Πότε ολοκληρώνονται; Το δημιουργικό δίδυμο της ταινίας απάντησε με υπομονή σε ερωτήσεις που κυμαίνονταν από τις ... τρίχες του Τζάκμαν, μέχρι το μέγεθος της νέας ταινίας και τι νέο έχει να επιδείξει ο χαρακτήρας που πλέον υπάρχει στις μεγάλες οθόνες για πάνω από μία δεκαετία.

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικά νέα στοιχεία από όσα ήδη γνωρίζαμε για το «Wolverine» και σας τα μεταφέρουμε:

  • Τα εξωτερικά γυρίσματα έγιναν κυρίως στην Ιαπωνία, στην Αυστραλία τώρα γυρίζουν στα μεγάλα πλατώ τις green screen σκηνές. Σε λίγες εβδομάδες θα έχουν όλα ολοκληρωθεί κι ο Χιου αισθάνεται θλίψη!
  • Από την πρώτη στιγμή που ο Χιου Τζάκμαν ανέλαβε τον ρόλο του Wolverine ονειρευόταν ότι θα γυρίσει κάποτε μία ταινία που θα στηρίζεται ακριβώς σ' αυτό το κόμικ που τον εμπλέκει με τους Σαμουράι της Ιαπωνίας. Κι αυτό γιατί στην πραγματικότητα ο ήρωας έρχεται σε πλήρη πολιτισμική αντίθεση: τίποτα στον χαρακτήρα του δεν έχει να κάνει με τιμή, θυσία, οικογένεια. Εκείνος είναι τυχοδιώκτης και loner.
  • Δεν υπάρχει άμεση αναφορά στους X-Men, o Μάνγκολντ ήθελε να δημιουργήσει ένα αυτόνομο κινηματογραφικό χαρακτήρα και να αναβιώσει ένα χαρακτήρα που μπορεί να σταθεί από μόνος του: ο Wolverine είναι απομονωμένος στον δικό του κόσμο - γεωγραφικά και υπαρξιακά.
  • Ο Χιου Τζάκμαν κληρονόμησε την έντονη τριχοφυΐα από τον πατέρα του (αλλά δεν έχει τρίχες στην πλάτη όπως εκείνος), οπότε η σήμα-κατατεθέν φαβορίτες του Wolverine του ήταν το πιο εύκολο πράγμα.

WOLVE

  • Για τον Μάνγκολντ το μεγάλο στοίχημα ήταν να πλάσει ένα χαρακτήρα που θα βγάλει δραματική ένταση, δε θα είναι μονοδιάστατος, αλλά αληθινός.
  • Ταυτόχρονα το σύμπαν της ταινίας μοιάζει «με αισθητικό πυρετό», ο Μάνγκολντ εξήγησε στους σκηνογράφους του ότι ήθελε να δυναμώσει στο τέρμα την ένταση των εικόνων.
  • Οι Τζάκμαν και Μάνγκολντ ήθελαν να κάνουν αυτό τον Wolverine τον πιο οργισμένο όλων των προηγούμενων ταινιών!
  • Αυτός ο Wolverine θα είναι πιο «γήινος», πιο συναισθηματικός και πιο ευάλωτος: μεγαλύτερη έκφραση στη φυσική δύναμή του κι όχι στις υπερδυνάμεις του, περισσότερα ελαττώματα και αδυναμίες που οι εχθροί του θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν.

wolverine1

  • Ο Wolverine θα έρθει αντιμέτωπος με τους αντιπάλους του, αλλά η απόλυτη μάχη θα συνεχίσει να είναι με τον ίδιο του τον εαυτό: η απώλεια όσων ποτέ αγάπησε, η κατάρα του να ζει αιώνια.
  • Η υπερδύναμη που θα ήθελε να έχει ο Τζάκμαν στην πραγματικότητα είναι η τηλεμεταφορά (το κομμάτι της δουλειάς που τον έχει να χάνει τόσο χρόνο σε αεροπλάνα και ταξίδια τον σκοτώνει). Ο Μάνγκολντ θα ήθελε να μπορεί να μπαίνει στα μυαλά των ανθρώπων («κάτι που ήδη κάνεις ως σκηνοθέτης» αστειεύτηκε ο Τζάκμαν) και να ακούει τι πραγματικά σκέφτονται. Ο Χιου δεν το θέλει αυτό - δε διαβάζει ούτε τις κριτικές του!
  • Η ταινία θα έχει διανομή και ως 3D!

Αν θέλετε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, απλά πατήστε το play!

Δείτε επίσης το νέο πόστερ «The Wolverine» που κυκλοφόρησε χθες!

wolve poster