Buzz

Η Τζόντι Φόστερ και ο Ματ Ντέιμον μιλούν για το «Elysium» του Νιλ Μπλόμκαμπ

στα 10

Τζόντι Φόστερ, Ματ Ντέιμον, Σάρλτο Κόπλεϊ και ο σκηνοθέτης του «District 9» μίλησαν στην Comic-Con για το σκοτεινό μέλλον του «Elysium».

Η Τζόντι Φόστερ και ο Ματ Ντέιμον μιλούν για το «Elysium» του Νιλ Μπλόμκαμπ

Τρία χρόνια πριν, στην Comic-Con του 2009, ένας άγνωστος νοτιοαφρικανός παρουσίαζε μια παράξενη ταινία φαντασίας με ενδιαφέροντα εικαστικά και τον τίτλο «District 9». Φέτος, ο Νιλ Μπλόμκαμπ πήγε στην Comic-Con ως ένα από τα πιο «καυτά» εισιτήρια, για να μιλήσει για τη νέα του ταινία, το «Elysium», συνοδευόμενος από τον πιστό του πρωταγωνιστή Σάρλτο Κόπλεϊ και δύο A-class ηθοποιούς, την Τζόντι Φόστερ και τον Ματ Ντέιμον.

«Το 2009 η Comic-Con μου έκανε πολύ καλό, κι έτσι σήμερα θα σας δείξω, για πρώτη φορά, σκηνές από το ‘Elysium’», είπε στο κοινό ο Νιλ Μπλόμκαμπ, και συνέχισε, «Προσπαθώ ως σκηνοθέτης να είμαι όσο πιο ειλικρινής μπορώ. Στο χώρο του κινηματογράφου υπάρχει ένα στοιχείο εμπορίου που καμιά φορά με φέρνει σε αμηχανία, αλλά όταν πρόκειται να δείξω υλικό στους φανς, είμαι απολύτως ΟΚ!» Να που άρχισε και ο Μπλόμκαμπ να υποφέρει από τη διασημότητα!

Το «Elysium» γυρίστηκε στη δεύτερη μεγαλύτερη χωματερή του κόσμου, στην πόλη του Μεξικό, όπου το συνεργείο κυκλοφορούσε με μάσκες οξυγόνου, αλλά οι πρωταγωνιστές, δυστυχώς γι’ αυτούς, όχι. Το φουτουριστικό σενάριο θέλει τον ήρωα του Ματ Ντέιμον, ένα αποφυλακισμένο εργάτη να προσπαθεί να μείνει στον ίδιο δρόμο, σε μια κολασμένη, υπερ-κατοικημένη, μολυσμένη πόλη της Γης του μέλλοντος. Οταν, μετά από ένα ατύχημα, ο εργάτης δέχεται μεγάλη ποσότητα ραδιενέργειας και μαθαίνει ότι του μένουν μόνο πέντε μέρες ζωής, αποφασίζει να βρει έναν τρόπο να πάει στο Elysium για ν’ αναζητήσει θεραπεία. Το Elysium είναι ένας διαστημικός σταθμός για τους εξαιρετικά πλούσιους, τον οποίο διευθύνει η ηρωίδα της Τζόντι Φόστερ.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τον Νιλ Μπλόμκαμπ και τους πρωταγωνιστές του, τον Ματ Ντέιμον, την Τζόντι Φόστερ και τον Σάρλτο Κόπλεϊ, να μιλούν για το «Elysium» και τη συνεργασία τους.




Διαβάστε περισσότερα για το «Elysium» εδώ